Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dr Mario napisał: Tak to jest tu największy zwyrodnialec wszechczasów Ale to musiał za matkę dostać tą kartę , bo żony nigdy nie miał ten zwyrodnialec banderowski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Tyle razy mi srun zaszedł za skórę a cwaniak bo się chowa za vpnami i torami hahaha cwaniaczka nie ma bo jest posrany że sie go namierzy w realu, frajer jeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Munkiem jestem tylko w butaprenowych majakach świrmoka Jedziemy dalej z amebą Lubisz pedoooofilów jak twój chłopak butapren? Idź spać juz późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Oglądałem dobry jest. Duvry ale smutny to raczej chyba przełączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Durny jak wy hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: Tyle razy mi srun zaszedł za skórę a cwaniak bo się chowa za vpnami i torami hahaha cwaniaczka nie ma bo jest posrany że sie go namierzy w realu, frajer jeebany To prawda tchórz to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr Mario 9 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Idź spać juz późno Śmieszne że choroszczańskie trolkonto śmie komuś coś wypominac WTF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Duvry ale smutny to raczej chyba przełączę. Akcja i jak ktoś lubi filmy akcji można obczaić. Ty wolisz raczej w kameralnym klimacie thrillery w stylu "Sierota", "Funny games" itp. A z akcji to z gogusiem Bruce Willisem, akbo "Wyspa ", z DiCaprio. Ja Fokus tv jak zwykle trzaskam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Tchórze to wy też jesteście Tfu na was świrmoki i bicusie ...alac ode mnie frajerzy A ty bicu tez u mnie jesteś skończony za te kazi teksty o Klaudiuszu dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Dr Mario napisał: Śmieszne że choroszczańskie trolkonto śmie komuś coś wypominac WTF Najwięcej wypiminają ci co mają najwięcej na sumieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Akcja i jak ktoś lubi filmy akcji można obczaić. Ty wolisz raczej w kameralnym klimacie thrillery w stylu "Sierota", "Funny games" itp. A z akcji to z gogusiem Bruce Willisem, akbo "Wyspa ", z DiCaprio. Ja Fokus tv jak zwykle trzaskam . Tak coś z Willisem był oglądnęła najchętniej niedawno leciała znów szklana pułapka 1 to najbardziej lubie. Na focus teraz jakis serial leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Klaudiusz też jest dla mnie skończona wiele razy cierpiałem przez nią i płakałem Mam nadzieję że tez niedługo zdechnie W ogóle wszyscy jesteście skończeni dla mnie i wypierdalać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Idź spać juz późno W sumie racja na ratowanie twojego mózgu jest już za pózno, wystarczy, ze dzieki ulomności twojego chłopaka całe forum dowiedziało się o twojej radiowej urodzie Przynajmniej przypominasz człowieka bez makijażu, pamiętame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak coś z Willisem był oglądnęła najchętniej niedawno leciała znów szklana pułapka 1 to najbardziej lubie. Na focus teraz jakis serial leci. On nawet jakby grał złoczyńcę, to wzbudza sympatię , bo sympatyczny goguś. Nie ma już moich ulubionych pozycji na Fokus i trzeba szukać alternatywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: W sumie racja na ratowanie twojego mózgu jest już za pózno, wystarczy, ze dzieki ulomności twojego chłopaka całe forum dowiedziało się o twojej radiowej urodzie Przynajmniej przypominasz człowieka bez makijażu, pamiętame nie wiem co jest bardziej popierrdolona wersja - to ze zapamietujesz takie bzdety czy to ze je sobie zapisujesz do teczki swirmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: W sumie racja na ratowanie twojego mózgu jest już za pózno, wystarczy, ze dzieki ulomności twojego chłopaka całe forum dowiedziało się o twojej radiowej urodzie Przynajmniej przypominasz człowieka bez makijażu, pamiętame Wracaj do kupy munek na Męcikał, bo tu raczej nic już ni3 ugrasz przemocowcu z niebieską kartą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Pamiętam jak tu kiedyś pisałem, że jadę właśnie na lotnisko we Wrocławiu, bo lecę samolotem do UK a srun nagle, że wsiadł w samochód i jedzie mnie znaleźć XDD Ciekawe czego chciał. Watpie, żeby mi napieerdolic, bo na lotnisku sa kamery i by go wyprosili xD Do tej pory się zastanawiam i nigdy się nie dowiem, bo menda za późno się obudziła xD Edytowano 7 godzin temu przez Kocham3lcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: W sumie racja na ratowanie twojego mózgu jest już za pózno, wystarczy, ze dzieki ulomności twojego chłopaka całe forum dowiedziało się o twojej radiowej urodzie Przynajmniej przypominasz człowieka bez makijażu, pamiętame Jakbyś widział mógłbyś sie wypowiadać a takto nie jesteś obiektywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: On nawet jakby grał złoczyńcę, to wzbudza sympatię , bo sympatyczny goguś. Nie ma już moich ulubionych pozycji na Fokus i trzeba szukać alternatywy. W szakalu to tak średnio mi sie podobał właśnie dlatego że był zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, ...c napisał: nie wiem co jest bardziej popierrdolona wersja - to ze zapamietujesz takie bzdety czy to ze je sobie zapisujesz do teczki swirmoka Obie wersje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 10 Napisano 7 godzin temu Ja pamiętam scenę Bruce Willis z Pulp fiction jak temu typowi co gwałcił murzyna wpadł nagle do niego chyba z mieczem samurajskim i mu chuuja uciął czy coś takiego, dobre to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: W szakalu to tak średnio mi sie podobał właśnie dlatego że był zły. W szakalu polski karabinek brał udział ten duży z samochodu co strzelał ,a Bruce ograbiono z poczucia humoru i jemu nie pasuje twarz psychopaty. A "Gorączka" z AlPacino i De Niro podobała si3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Onaaaa napisał: Jakbyś widział mógłbyś sie wypowiadać a takto nie jesteś obiektywny. Życie by oddał by Cię zobaczyć, a ja widziałem podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Życie by oddał by Cię zobaczyć, a ja widziałem podobno Tak podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Onaaaa napisał: Jakbyś widział mógłbyś sie wypowiadać a takto nie jesteś obiektywny. Do ameb z ero walił kapucyna i 'wąchał ich krocza' publicznie a do Klaudiusza spermił jak pies i namawiał na onanizajcę na komunikatorze jak jeszcze myślal, że ta żyleta Marta to ona a nie kradzione foty A o tobie napisał, ze człowieka przypominasz bez makijazu, pewnie nie czaisz roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: W szakalu polski karabinek brał udział ten duży z samochodu co strzelał ,a Bruce ograbiono z poczucia humoru i jemu nie pasuje twarz psychopaty. A "Gorączka" z AlPacino i De Niro podobała si3 Tak spoko film był. Lubie jeszcze z Travolta też miał fajne filmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 7 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Dawno juz nie było Seven. Ciekawe gdzie sie podziewa też się zastanawiam i nawet nie słyszała o naszym Saronie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Do ameb z ero walił kapucyna i 'wąchał ich krocza' publicznie a do Klaudiusza spermił jak pies i namawiał na onanizajcę na komunikatorze jak jeszcze myślal, że ta żyleta Marta to ona a nie kradzione foty A o tobie napisał, ze człowieka przypominasz bez makijazu, pewnie nie czaisz roznicy No czaje różnice i to ma glęboki przekaz I rzeczywiście jakby sie tak nad tym zastanowić to strach uzyskać odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1412 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: też się zastanawiam i nawet nie słyszała o naszym Saronie... Może przyjdzie w święta to wszystko jej trzeba streścić. I obesztać że tak długo jej nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Do ameb z ero walił kapucyna i 'wąchał ich krocza' publicznie a do Klaudiusza spermił jak pies i namawiał na onanizajcę na komunikatorze jak jeszcze myślal, że ta żyleta Marta to ona a nie kradzione foty A o tobie napisał, ze człowieka przypominasz bez makijazu, pewnie nie czaisz roznicy No właśnie dobrze tępaku że nie musi si3 malować aby dobrze wyglądać, a inne muszą. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach