Dr Mario 7 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, gnomee napisał: Koleżanko może tam u siebie w ochronie mi załatwisz pracę? Mam doświadczenie pilnowałem budowy autostrady A2 Mogę się przeprowadzić do Bielska Biała jakby się udało Lepiej nie bo salowej tylko obciach zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, gnomee napisał: Bo trzeba dodać polske filtry od majkiit Srajki a nie majki, na ublocku nie ma takiego problemu instaluje i nie ma żadnych reklam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie:) 5 Napisano 1 godzinę temu ostatnio sobei namojej konsoli zainstalowalem brave i tak mi sie wolno strony ladowaly, ze juz pozegnalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Kocham3lcie:) napisał: ostatnio sobei namojej konsoli zainstalowalem brave i tak mi sie wolno strony ladowaly, ze juz pozegnalem xD Pewnie chinole zbierali wszystkie twoje dane z konsoli. Edytowano 1 godzinę temu przez the best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 2 Napisano 1 godzinę temu Pewnie tak Dlatego nie korzystam z tego goowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach