KamilaKama 0 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Szanowni forumowicze, o co chodzi mezczyznie, ktory ma narzeczoną, kiedy mówi, że za bardzo mnie lubi, żeby mi dać odejść. A konkretnie chodzi o szefa, z ktorym sie nie dogaduje. Jest zlisliwy, kilka razy powiedzialam mu, ze powinien poszukac kogos innego na moje miejsce. On na to wlasnie, ze za bardzo mnie lubi, zeby dać mi odejść. Zrobil to pochylajac sie nade mna, kiedy nie bylo nikogo w biurze. Zatkalo mnie. Ogolnie mezczyzna introwertyk. Edytowano 8 godzin temu przez KamilaKama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 8 godzin temu ogolnie smakosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu 55 minut temu, KamilaKama napisał: Zrobil to pochylajac sie nade mna, kiedy nie bylo nikogo w biurze. Zatkalo mnie. Ogolnie mezczyzna introwertyk. jak sie pochyli następnym razem to zatkaj nos i sie odsun. wiecej już nie bedzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Ta introwertyk no na peno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Ta introwertyk no na peno peno? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 171 Napisano 7 godzin temu Zbieraj haki na typa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: peno? XD Pento Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Pento A no to teraz jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu (edytowany) jak tam lachoniki przed wigilią? glodzicie sie co? ..zaraz bedą kotleciki i kapusta do szamania. Edytowano 7 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Pierogi lepić z Grażyno a nie kafeteria dziadygo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Pierogi lepić z Grażyno a nie kafeteria dziadygo Chce Ci się gotować na święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chce Ci się gotować na święta? Nie i nie zamierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 734 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: jak tam lachoniki przed wigilią? glodzicie sie co? ..zaraz bedą kotleciki i kapusta do szamania. Gotujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Nie i nie zamierzam No mi tez nie, wpadłam przed chwilą na pomysł że zamówie catering. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No mi tez nie, wpadłam przed chwilą na pomysł że zamówie catering. Ide na wig a reszty nie obchodzę jakby więc wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Ty masz dzieci to musisz pajacować ją na szczęście nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No mi tez nie, wpadłam przed chwilą na pomysł że zamówie catering. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Ty masz dzieci to musisz pajacować ją na szczęście nie Dzieci nie lubią dań wigilijnych, bardziej chodzi o babcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dzieci nie lubią dań wigilijnych, bardziej chodzi o babcie. Ale święta się robi dla dzieci głównie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu A ty kudupel nie łaź za mną z tymi filmikami bo ja i tak ich nie odpalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Ale święta się robi dla dzieci głównie Święta tak, sprzątanie, choinkę i prezenty mam już z glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Święta tak, sprzątanie, choinkę i prezenty mam już z glowy. Też a choinki nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Święta tak, sprzątanie, choinkę i prezenty mam już z glowy. a srralas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, SzloraWieczorna napisał: Pierogi lepić z Grażyno a nie kafeteria dziadygo ja przynajmniej mam a ty wigilie z karmą dla kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gotujesz? gdzie tam, dla mnie wigili mogloby nie byc... lata mi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: ja przynajmniej mam a ty wigilie z karmą dla kota No to też bo kot musi jesc a ja go kocham. Jesteś żałosny dziadzio. No ale to już przecież wiesz. Marzysz żeby mieć fajtant od swej rodziny Adamsów i czas dla siebie na własne przyjemności ale niestety i stąd ta frustracja tetryka. Smuteczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: No to też bo kot musi jesc a ja go kocham. Jesteś żałosny dziadzio. No ale to już przecież wiesz. Marzysz żeby mieć fajtant od swej rodziny Adamsów i czas dla siebie na własne przyjemności ale niestety i stąd ta frustracja tetryka. Smuteczek jakbys miala psa to bys mu dzide opędzlowala a kot? żenada w uj Edytowano 7 godzin temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu Czy wy musicie zawsze jak pies z kotem. ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 7 godzin temu To się wstrzeliłam tym postem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czy wy musicie zawsze jak pies z kotem. ehh urwina ma juz symtomy choroby kerhera i jej odpala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach