Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To się wstrzeliłam tym postem. ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: jakbys miala psa to bys mu dzide opędzlowala a kot? żenada w uj Kolejny degenerat z guwnem w głowie zamiast w dupje. Zone poproś niech waszemu psu opędzluje skoro cie to podnieca ale nie chwal się tym publicznie bo jednak chore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu Gardzę takim szitem jak ty. Kwicz se dalej dziadku z pełnymi jajami. Życzę Ci na święta abyś całkiem się wpędził we frustracje u zgny ci jaja z Grażyną. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu Osobiście wole psy od kotów, No ale żeby nie było zawsze miałam samice. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Osobiście wole psy od kotów, No ale żeby nie było zawsze miałam samice. ;pp psą inne, bardziej emo, cieszą sie kiedy widzą kogos znajomego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzloraWieczorna napisał: Gardzę takim szitem jak ty. Kwicz se dalej dziadku z pełnymi jajami. Życzę Ci na święta abyś całkiem się wpędził we frustracje u zgny ci jaja z Grażyną. Bajojajo wiadomo, dlatego gnijesz na kafe jak kazdy przegrany femcel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wiadomo, dlatego gnijesz na kafe jak kazdy przegrany femcel... Widzisz fjutku ja nie mam dzieci i nie muszę dla nikogo być wzorem. Ty naplodziles tego w liczbie 3 wiec jesteś za nie odpowiedzialny. Nie zal ci ze maja ojca który pjerdoli jak oblesny zboczony degenerat o ssaniu chùja psu? Nie czujesz siary gdy to tworzysz? Zal mi cie. Jedyne kobiety dla których jesteś fajny to srėlcia która pokazuje każdemu i chora psychicznie desperatka. Gardzę toba odpadzie spod napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Osobiście wole psy od kotów, No ale żeby nie było zawsze miałam samice. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: Widzisz fjutku ja nie mam dzieci i nie muszę dla nikogo być wzorem. Ty naplodziles tego w liczbie 3 wiec jesteś za nie odpowiedzialny. Nie zal ci ze maja ojca który pjerdoli jak oblesny zboczony degenerat o ssaniu chùja psu? Nie czujesz siary gdy to tworzysz? Zal mi cie. Jedyne kobiety dla których jesteś fajny to srėlcia która pokazuje każdemu i chora psychicznie desperatka. Gardzę toba odpadzie spod napleta Babko czy ty mnie juz nie kochasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Babko czy ty mnie juz nie kochasz. Moja miłość nie jest ślepa mój rentgen w oczach mi nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: Moja miłość nie jest ślepa mój rentgen w oczach mi nie pozwala Przecież ja cię nie obrażam, ty tez możesz lubić osoby których ja nie lubię i nic do tego nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Ovidio Lopez napisał: psą inne, bardziej emo, cieszą sie kiedy widzą kogos znajomego Miałam i psy i koty, w kotach przeroslo mnie ich drapanie mebli i sierść wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Babko czy ty mnie juz nie kochasz. Może spróbuj nie lizać dupy najgorszym oblechom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przecież ja cię nie obrażam, ty tez możesz lubić osoby których ja nie lubię i nic do tego nie mam. To nie pisz więcej o psie i kocie bo dla mnie to śmiec i gunwo a nie osoba i po co obrażasz zwierzęta. Chcesz to se go lub ale mnie do tego guwna w przereblu nie mieszaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Może spróbuj nie lizać dupy najgorszym oblechom. ty bys ssala az by sie uszy cząsly podstarzały femcelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzloraWieczorna napisał: To nie pisz więcej o psie i kocie bo dla mnie to śmiec i gunwo a nie osoba i po co obrażasz zwierzęta. Chcesz to se go lub ale mnie do tego guwna w przereblu nie mieszaj Przecież nie obrażam, napisałam ze wole psy od kotów. Gdzie tu obrazanie? Najbardziej lubie szczury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 10 godzin temu Nvrmnd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, SzloraWieczorna napisał: To nie pisz więcej o psie i kocie bo dla mnie to śmiec i gunwo a nie osoba i po co obrażasz zwierzęta. Chcesz to se go lub ale mnie do tego guwna w przereblu nie mieszaj wez se walnij szklane czystej szlora, gadasz od rzeczy. jestes najwiekszym przegrywem forum a nosisz sie jakbys byla jakis shotcallerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przecież nie obrażam, napisałam ze wole psy od kotów. Gdzie tu obrazanie? Najbardziej lubie szczury. nie obrazasz, nic takiego nie napialas. to te femcelisko zajechane nie ma kasy na alko i ja czącha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ty bys ssala az by sie uszy cząsly podstarzały femcelu. Pisz tak więcej niech srelcia patrzy jak nisko upadła, zresztą z Leżakiem pisaka więc upadła dawno i już szoruje po dnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu Kazdy kto chce mi dokopac pisze srelcia a nie elcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kazdy kto chce mi dokopac pisze srelcia a nie elcia. Piszesz z oblechami najgorszymi jak leżak, byczy, kleks. Sama się kopiesz, to rodzaj masochizmu czy ki chùj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 10 godzin temu srelcia odklejke zlapala za malo guuwna dzis zjadla chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Thoosa napisał: Pisz tak więcej niech srelcia patrzy jak nisko upadła, zresztą z Leżakiem pisaka więc upadła dawno i już szoruje po dnie. nie strasz nie strasz bo sie zlamiesz femcel.... elka nie ma do czynienia z Lex, ty masz bo to cie kreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Piszesz z oblechami najgorszymi jak leżak, byczy, kleks. Sama się kopiesz, to rodzaj masochizmu czy ki chùj. Jestem masochistką psychiczną, coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Kazdy kto chce mi dokopac pisze srelcia a nie elcia. sraj femcele mają sraczke ze ciebie inaczej traktuje... mozgi im parują od łączenia kropek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: nie strasz nie strasz bo sie zlamiesz femcel.... elka nie ma do czynienia z Lex, ty masz bo to cie kreci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 6 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Chce Ci się gotować na święta? A ty nie gotujesz jak to madka psychopatka że jedzenie ważniejsze od ludzi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Jestem masochistką psychiczną, coś jeszcze? No lubisz się poniżać i być nikim. Dobrze, że masz świadomość jak to cie kręci to ok. Są ludzie którzy lubią być traktowani jak gòwno Edytowano 10 godzin temu przez Thoosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: wycinaj szlora... za wysokie progi, jedynki sobie wybijesz i znowu Lex bedziesz obwiniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach