Thoosa 24 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Jestem masochistką psychiczną, coś jeszcze? Gorzej jeśli szmacisz sie choć faktycznie tego nie lubisz tylko w pogoni za akceptacja. To wtedy ostatnie szambo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Thoosa napisał: No lubisz się poniżać i być nikim. Dobrze, że masz świadomość jak to cie kręci to ok. Są ludzie którzy lubią być traktowani jak gòwno No nie bardzo, Poczytaj na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Gorzej jeśli szmacisz sie choć faktycznie tego nie lubisz tylko w pogoni za akceptacja. To wtedy ostatnie szambo. Jaj się można szmacic na forum? Przez wymianę kilku postów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 5 Napisano 4 godziny temu Lex się dowiedział co to choroba Kehrera od króliczka pewnie wygooglowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No nie bardzo, Poczytaj na ten temat. Zobacz wyżej, czyli jesteś ten drugi przypadek. Chújowo szmaceniem się takimi kontaktami sobie nie pomożesz i nie poprawisz samooceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, uśpionaZzz napisał: Lex się dowiedział co to choroba Kehrera od króliczka pewnie wygooglowal przeciez to wystarczy konia zwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jaj się można szmacic na forum? Przez wymianę kilku postów? Tak zwyczajnie przez podlizywanie się tym co tobą gardzą. Każdy człowiek z honorem by nawet nie spluną a ty leziesz i się przymikasz. Zero godności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Tak zwyczajnie przez podlizywanie się tym co tobą gardzą. Każdy człowiek z honorem by nawet nie spluną a ty leziesz i się przymikasz. Zero godności ale masz bul duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Tak zwyczajnie przez podlizywanie się tym co tobą gardzą. Każdy człowiek z honorem by nawet nie spluną a ty leziesz i się przymikasz. Zero godności Lex mną gardzi? Nie zauważyłam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Lex mną gardzi? Nie zauważyłam. femcelstwo uzurpuje sobie prawo do decydowania z kims mozesz pisac a z kim nie. cale zycie byly osrywane przez facetow i chcą bys dołączyla do nich. moze jakies zapisy robia do kólka przegrywek albo cos ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 43 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, uśpionaZzz napisał: Lex się dowiedział co to choroba Kehrera od króliczka pewnie wygooglowal tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Еlciаа napisał: Lex mną gardzi? Nie zauważyłam. Tak jak wszystkimi kobietami, tylko ty jesteś wyjątkowa a ta wyjątkowość polega na tym, że przez swoje deficyty dajesz sobą gardzic. Słowem jesteś głupsza i podatniejsza Cieszę się ta wyjątkowością Edytowano 4 godziny temu przez Thoosa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Ovidio Lopez napisał: femcelstwo uzurpuje sobie prawo do decydowania z kims mozesz pisac a z kim nie. cale zycie byly osrywane przez facetow i chcą bys dołączyla do nich. moze jakies zapisy robia do kólka przegrywek albo cos ... Tutaj może każdy pisać co chce, jeszcze posiadam własny rozum i sama podejmuje decyzje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Thoosa napisał: Tak jak wszystkimi kobietami, tylko ty jesteś wyjątkowa a ta wyjątkowość polega na tym, że przez swoje deficyty dajesz sobą gardzic. Słowem jesteś głupsza i podatniejsza Cieszę się ta wyjątkowością Nie przypominam sobie żeby chociaż raz napisał ze jestem "wyjątkowa" to są wasze wymysly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebiec 1 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Thoosa napisał: Tak jak wszystkimi kobietami, tylko ty jesteś wyjątkowa a ta wyjątkowość polega na tym, że przez swoje deficyty dajesz sobą gardzic. Słowem jesteś głupsza i podatniejsza Cieszę się ta wyjątkowością ale cie duupa pali o atencje trolli dla samotnej matki na forum o kupce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, ...c napisał: ale cie duupa pali o atencje trolli dla samotnej matki na forum o kupce Sam jesteś samotny kurdupel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 3 godziny temu Fajna fota Elciaa, ale dziś przydałaby się ta z kałachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 46 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Fajna fota Elciaa, ale dziś przydałaby się ta z kałachem Masz i zwal se https://imgbox.com/RFhXdMte .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 3 godziny temu Nie jestem Tobą prawiczny przygłupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Fajna fota Elciaa, ale dziś przydałaby się ta z kałachem To moje zdjecie ale przerobione na szkic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Masz i zwal se Przechowujesz moje foty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przechowujesz moje foty. Do czegoś trzeba walić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: To moje zdjecie ale przerobione na szkic. Więc ładna laska jesteś nawet na szkicu 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 2 godziny temu To dla Ciebie nowość napisać kobiecie komplement śmieszku ? Wiem, Ty nie potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 231 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: Więc ładna laska jesteś nawet na szkicu Dzięki, juz mnie dziś za ten avek prawie zjedli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grub 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To dla Ciebie nowość napisać kobiecie komplement śmieszku ? Wiem, Ty nie potrafisz Ty każdej piszesz nawet 50 letniej Łysej salowej która wygląda jak chłop i Transwestycie Pokahontaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: Więc ładna laska jesteś nawet na szkicu Łysą choooj strzeli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Grub napisał: Ty każdej piszesz nawet 50 letniej Łysej salowej która wygląda jak chłop i Transwestycie Pokahontaz To tak samo jak ty piszesz chłopom udającym babę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, the best napisał: To tak samo jak ty piszesz chłopom udającym babę którym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 423 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dzięki, juz mnie dziś za ten avek prawie zjedli. Spoko, mnie też, bo boli ich tył i nic nie poradzimy na to Lepiej ucieknijmy stąd ... w krainę snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach