Żanetka 18 Napisano wtorek o 20:57 1 minutę temu, galganiarz napisał: elcia po waloryzacji swiadczen socjalnych: wygląda jak biceps 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 50 Napisano wtorek o 21:01 3 minuty temu, fiszbin69 napisał: kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? przegrywy nie mają kasy jakie fajerwerki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano wtorek o 21:04 9 minut temu, Ovidio Lopez napisał: ta cała krejzi odwala prace spoleczne i sie musi nim opiekować Ja nawet nie wnikam o co tam w tym wszystkim chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 747 Napisano wtorek o 21:04 7 minut temu, fiszbin69 napisał: kupujecie jakies zestawy fajerwerkow w tym roku ?? Nie. Bo mam koty i nigdy nie kupiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akuna matatah 2 Napisano wtorek o 21:12 8 minut temu, fiszbin69 napisał: boze ale swinie to sa upodlone zwierzeta, dlaczego czlowiek to dalej choduje i wpieerrdala ? czemu zydzi i arabowie tego nie jedza ? NIE WIEM, ALE POCZYTAJ O GIENIUTKOWIE - TA BABA ŻYJE Z SETKĄ ŚWIŃ NA CO DZIEŃ I TWIERDZI, ŻE ŚWINIE URATOWAŁY JĄ PRZED SAMOBÓJEM XD DLA MNIE CONAJMNIEJ LEKKO PSAJKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 591 Napisano 19 godzin temu Wesołych Świąt 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 241 Napisano 19 godzin temu 8 minut temu, kris888 napisał: Wesołych Świąt Wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach