Fifty fifty 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dziś ostatni raz z rana była jedna i druga. Przypadeg? Identyczne frazy momentami, identyczne sympatie i antypatie. To już nie pierwszy raz kiedy nie ma jednej i drugiej Nie udało jej się obrzydzić niektórym Krzysia, Lexia i tej całej reszty z flagowca, to uprawia z trolskiego alter ego swoją misyję. La la la Edytowano 3 godziny temu przez Fifty fifty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 22 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie wiem. Natomiast ten "Monty" to na 99% alter ego choroszczy. Obydwoje tak samo po Elce jeździli. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Tesli 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Krejzi to Krejzi frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
máš iq tykve 10 Napisano 3 godziny temu prosiak do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Nie wiem. Natomiast ten "Monty" to na 99% alter ego choroszczy. Obydwoje tak samo po Elce jeździli. czyli chrooszcz to alter krejzi, a monty to alter choroszcza ? a czyim alterem jest krejzi ? moze to krulik ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Choroszcz to Choroszcz a krejzi to Krejzi peedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Choroszcz to Choroszcz a krejzi to Krejzi peedale dziwne ze ciebie jeszcze w psychiatryku nie zamkneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Jestem normalny, to mnie nie zamkną Ale was w końcu zamkną, bo coraz gorzej z wami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 22 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ... Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Tesli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu ja i krulik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifty fifty 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, fiszbin69 napisał: czyli chrooszcz to alter krejzi, a monty to alter choroszcza ? a czyim alterem jest krejzi ? moze to krulik ? Prócz tego ostatniego to te wszystkie opcje jak najbardziej prawdopodobne. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifty fifty 0 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, máš iq tykve napisał: prosiak do spania Tu nie prosiak. Mógłbyś trochę bardziej spostrzegawczy być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 3 godziny temu JAKAS KALEKA PRÓBOWAŁA BLOKNĄĆ I SIĘ NIE UDAŁO XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Pewnie szczerbaty blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 6 Napisano 3 godziny temu beka z kaleki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 3 godziny temu Kaleka to ty jesteś smeagolu xD Wyglądasz gorzej niż gollum xD Beka to jest z was hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, máš iq tykve napisał: prosiak do spania TU JESTEM TWÓJ PROSIACZEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach