Kocham3lciė 6 Napisano 3 godziny temu Katiuszka odeszla przez ciebie tak jak nimfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best 4 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, gnomee napisał: ;a POTEM WYSZŁO NA JAW ŻE TO BYŁ FACET Z KRADZIONYMI FOTAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lciė 6 Napisano 3 godziny temu To prawda Ja też się dawałem oszukiwać, a to srun z Wrocławia się podawał za jakąś Klaudię katiuszke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 17 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, gnomee napisał: ;a to nie była ruska [*], totalny bełkot z translatora u ciebie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 17 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Żanetka napisał: to nie była ruska [*], totalny bełkot z translatora u ciebie na forum xDDD @wakanka1 typowe brauny/dauny https://bsdforall.org/forum/showthread.php?tid=194 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lciė 6 Napisano 2 godziny temu Haha stary temat Katiuszki zanim najeebany skasowałem jej konto ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lciė 6 Napisano 2 godziny temu Uposledzony srun znowu pierrdoli do jakiejś wakanka, nie dziwie się, że żadna to nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lciė 6 Napisano 2 godziny temu Gdyby nie to, że ćpałem i piłem alkohol, to by Katiuszka u mnie na forum do tej pory była i Pravik też i byśmy sobie pisali. Ale dzięki temu już nie pije i nie ćpam, bo alkohol to zło. Pół roku codziennie płakałem za Klaudia, a sam ja skasowałem. Mam nadzieję, że już nigdy nie będę tak płakał za nikim, a ja nie zrobię kolejny raz takiej glupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach