Szpinak 41 Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Icebound Harpy napisał: Jeszcze nie wyzdrowiałaś Skarbie? Wysyłam moc całusów oj, będzie się działo, już się zaczyna dziać….. Wróciłaś już z żyletami 60+ z miasta? Będą pokazy na Kafe bo nie wiem czy zostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 5 Napisano 5 godzin temu Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 5 Napisano 5 godzin temu To dobranoc srejzi, słodkich snów xD Ja sobie będę dzisiaj muzyczki słuchał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 4 godziny temu Mąkę up fryzura …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ida żylety, Gienia będzie kastrować żyletami facetów Psycholka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 3 godziny temu Ujkradlo piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 3 godziny temu Ukradłaś piwo i awanturę zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu Haha Gienia wróciła a Krejzi nie ma bo lipedz jej kazał iść spać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach