Icebound Harpy 84 Napisano 3 godziny temu HahaaahahaaAaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa Nareszcie, tu juz czekali az wrócisz najeeebana i dasz show, ale niektórzy nie dotrwali do przedstawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa OPRÓCZ WÓDKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 2 godziny temu Jestem atrakcyjna … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 2 godziny temu Miłość potrafi złamać, ale nie wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 1 godzinę temu ŻONA JUZ ŚPI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, Icebound Harpy napisał: Jestem atrakcyjna JAKO POSTAĆ FIKCYJNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 1 godzinę temu Nudne som samice tylko ten sex ale typy jeszcze gorzej zjêby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa Mnie też nie Nie mogę spać, bo u sąsiada obok w domu impreza na całego i gra kolędy na akordeonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogę spać, bo u sąsiada obok w domu impreza na całego i gra kolędy na akordeonie Mój dziadek grał na akordeonie, więc góralskie klimaty masz obok czy się mylę ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu Całowana. Się z moleznska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu Z koleżanką a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu A bit gra umc umc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: Całowana. Się z moleznska Ojej wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Mój dziadek grał na akordeonie, więc góralskie klimaty masz obok czy się mylę ? Góralskie jak najbardziej 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy Znowu coś sobie dopisujesz, a to niepotrzebne, bo nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Góralskie jak najbardziej Więc dlatego tańczysz 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy Znowu coś sobie dopisujesz, a to niepotrzebne, bo nic się nie dzieje Wiem i myślałem o łóżku, bo gdzie indziej o tej porze ? Stwierdzam fakty, a są takie, że powinnaś już spać diablico bo jarasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Góralskie jak najbardziej Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy to nie pij alkoholu bo zamarzniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Nawet Magda przed tobą ucieka kudłaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, CzarnaMamba napisał: to nie pij alkoholu bo zamarzniesz Pravik znowu cudze zdjęcia wstawiasz i warujesz w Lyszkowicach? Nie jestem tobą by chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 1 godzinę temu Nie chce mi się Makaron spać. Oglądałam fajny film na YouTube "Twoja córka musi zginąć" a teraz lecę na Netflix i może jeden odcinek (jest chyba 14 odcinków ) "Zatajone grzechy" obejrzę Wyśpię się dziś i zregeneruje, bo w końcu wolne i Święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 52 minuty temu (edytowany) 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się Makaron spać. Oglądałam fajny film na YouTube "Twoja córka musi zginąć" a teraz lecę na Netflix i może jeden odcinek (jest chyba 14 odcinków ) "Zatajone grzechy" obejrzę Wyśpię się dziś i zregeneruje, bo w końcu wolne i Święta Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprócz drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Edytowano 50 minut temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 51 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprzcz drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Edytowano 50 minut temu przez CzarnaMamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprzc drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Taki pierwszy serial na Netflix mi się wyświetlił i jeszcze go nie widziałam. A tamten film jest dobry i ponad godzinę leci. Więc oglądaj jak nie śpisz. Sąsiad się uspokoił i cisza. Ale jak grał, to nawet pies wył pod rytm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, CzarnaMamba napisał: Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Namiotowy rozpierdzielał forum dwa dni, teraz Ty idzesz w jego ślady Prawik ? Mimo wszystko jesteś mądzrzejszy od niego, także odawal się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 46 minut temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: tytół Weź facet słownik do ręki a swojej miłości Magdzie pożycz włosy bo perukę zgubiła... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, CzarnaMamba napisał: Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Zgłoszę Pravik, że posługujesz się w sieci cudzym wizerunkiem i na to jest paragraf. Potrzebne ci to? Bo wydaje mi się, że to jest karalne, więc zastanów się i wyrób sobie w końcu dowód osobisty po Nowym Roku, bo będzie Ci potrzebny. Nic ci Elka nie zrobiła, a ty jej stare zdjęcia wp..... asz w swój awatar udając babę. Jrprd prawie 40 letni koń i takie pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, miss kelifornia napisał: Weź facet słownik do ręki a swojej miłości Magdzie pożycz włosy bo perukę zgubiła... Mam swoje wlosy. Odbij irytujący typie, bo ciebie za stalking też zgłoszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 42 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Taki pierwszy serial na Netflix mi się wyświetlił i jeszcze go nie widziałam. A tamten film jest dobry i ponad godzinę leci. Więc oglądaj jak nie śpisz. Sąsiad się uspokoił i cisza. Ale jak grał, to nawet pies wył pod rytm Nie ogląłem dlawno Netflixa, bo wolę HBO Max ma ciekawszew seriale dla mnie. Spoko, zobaczę w necie mam swoje żródła jak coś, albo wykupię subskrybcje nie ma problemu. Całe szczęście, że skończył grać. Widzisz, a teraz ja gram i daje Ci buziaka nie to co sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach