Icebound Harpy 84 Napisano 3 godziny temu HahaaahahaaAaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 3 godziny temu twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa Nareszcie, tu juz czekali az wrócisz najeeebana i dasz show, ale niektórzy nie dotrwali do przedstawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa OPRÓCZ WÓDKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 3 godziny temu Jestem atrakcyjna … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 2 godziny temu Miłość potrafi złamać, ale nie wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 2 godziny temu ŻONA JUZ ŚPI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Icebound Harpy napisał: Jestem atrakcyjna JAKO POSTAĆ FIKCYJNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 72 Napisano 2 godziny temu Nudne som samice tylko ten sex ale typy jeszcze gorzej zjêby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał: HahaaahahaaAaa Mnie też nie Nie mogę spać, bo u sąsiada obok w domu impreza na całego i gra kolędy na akordeonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogę spać, bo u sąsiada obok w domu impreza na całego i gra kolędy na akordeonie Mój dziadek grał na akordeonie, więc góralskie klimaty masz obok czy się mylę ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu Całowana. Się z moleznska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu Z koleżanką a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 84 Napisano 1 godzinę temu A bit gra umc umc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: Całowana. Się z moleznska Ojej wszystko ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Spaghetti... napisał: Mój dziadek grał na akordeonie, więc góralskie klimaty masz obok czy się mylę ? Góralskie jak najbardziej 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy Znowu coś sobie dopisujesz, a to niepotrzebne, bo nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Góralskie jak najbardziej Więc dlatego tańczysz 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy Znowu coś sobie dopisujesz, a to niepotrzebne, bo nic się nie dzieje Wiem i myślałem o łóżku, bo gdzie indziej o tej porze ? Stwierdzam fakty, a są takie, że powinnaś już spać diablico bo jarasz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Góralskie jak najbardziej Gdzie mam uciekać, jak zapowiadają mrozy do - 15 stopni w nocy to nie pij alkoholu bo zamarzniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Spaghetti... napisał: Skoro znów uciekłaś, dobrej nocy Gina Tobie również Nawet Magda przed tobą ucieka kudłaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, CzarnaMamba napisał: to nie pij alkoholu bo zamarzniesz Pravik znowu cudze zdjęcia wstawiasz i warujesz w Lyszkowicach? Nie jestem tobą by chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu Nie chce mi się Makaron spać. Oglądałam fajny film na YouTube "Twoja córka musi zginąć" a teraz lecę na Netflix i może jeden odcinek (jest chyba 14 odcinków ) "Zatajone grzechy" obejrzę Wyśpię się dziś i zregeneruje, bo w końcu wolne i Święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie chce mi się Makaron spać. Oglądałam fajny film na YouTube "Twoja córka musi zginąć" a teraz lecę na Netflix i może jeden odcinek (jest chyba 14 odcinków ) "Zatajone grzechy" obejrzę Wyśpię się dziś i zregeneruje, bo w końcu wolne i Święta Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprócz drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CzarnaMamba 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprzcz drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Edytowano 1 godzinę temu przez CzarnaMamba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mi też nie Magda. Fajny film mówisz, ale tytół nie brzmi dobrze oprzc drugiej strony medalu tych grzechów ... czyli ''Kobieta w toksycznym związku znajduje ukojenie i zemstę - nawiązując romans z młodszym mężczyzną'' ciekawe Koniecznie, bo mrożno i zimno, przykryj się porządnie, albo ja to zrobię mamy wolne, więc korzystajmy Taki pierwszy serial na Netflix mi się wyświetlił i jeszcze go nie widziałam. A tamten film jest dobry i ponad godzinę leci. Więc oglądaj jak nie śpisz. Sąsiad się uspokoił i cisza. Ale jak grał, to nawet pies wył pod rytm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, CzarnaMamba napisał: Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Namiotowy rozpierdzielał forum dwa dni, teraz Ty idzesz w jego ślady Prawik ? Mimo wszystko jesteś mądzrzejszy od niego, także odawal się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: tytół Weź facet słownik do ręki a swojej miłości Magdzie pożycz włosy bo perukę zgubiła... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, CzarnaMamba napisał: Pewnie Paweł już fantazjuje że to o nim i o Magdzie starej. Daj jej swoje kudły żeby nie zmarzła Zgłoszę Pravik, że posługujesz się w sieci cudzym wizerunkiem i na to jest paragraf. Potrzebne ci to? Bo wydaje mi się, że to jest karalne, więc zastanów się i wyrób sobie w końcu dowód osobisty po Nowym Roku, bo będzie Ci potrzebny. Nic ci Elka nie zrobiła, a ty jej stare zdjęcia wp..... asz w swój awatar udając babę. Jrprd prawie 40 letni koń i takie pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 758 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miss kelifornia napisał: Weź facet słownik do ręki a swojej miłości Magdzie pożycz włosy bo perukę zgubiła... Mam swoje wlosy. Odbij irytujący typie, bo ciebie za stalking też zgłoszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 427 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Taki pierwszy serial na Netflix mi się wyświetlił i jeszcze go nie widziałam. A tamten film jest dobry i ponad godzinę leci. Więc oglądaj jak nie śpisz. Sąsiad się uspokoił i cisza. Ale jak grał, to nawet pies wył pod rytm Nie ogląłem dlawno Netflixa, bo wolę HBO Max ma ciekawszew seriale dla mnie. Spoko, zobaczę w necie mam swoje żródła jak coś, albo wykupię subskrybcje nie ma problemu. Całe szczęście, że skończył grać. Widzisz, a teraz ja gram i daje Ci buziaka nie to co sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach