Icebound Harpy 86 Napisano 5 godzin temu Przepraszam panią bozię…. Krzyżmo święte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 1 godzinę temu Dziwny dziś dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 86 Napisano 45 minut temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziwny dziś dzień No…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 2 Napisano 40 minut temu 34 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziwny dziś dzień Dalej pracujesz w tym ośrodku jako pomoc fizjoterapeuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 34 minuty temu 10 minut temu, Icebound Harpy napisał: No…. A u ciebie już lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 14 minut temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: A u ciebie już lepiej? objadlem sie, przez kilka dni moge pracowac za darmo. w wigilie moglas pogadac z kotami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 12 minut temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: objadlem sie, przez kilka dni moge pracowac za darmo. w wigilie moglas pogadac z kotami.. Ja mam koty, ty nicki kobiece na tym forum i odrobinę zainteresowania Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam koty, ty nicki kobiece na tym forum i odrobinę zainteresowania Tak o męża pytam, bo cos mi wychodzi z kalkulacji ze nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: o męża pytam, bo cos mi wychodzi z kalkulacji ze nie masz Ciągle się czepiasz kotów i latasz za facetami. Ogarnij się ojciec, bo żal serce ściska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ciągle się czepiasz kotów i latasz za facetami. Ogarnij się ojciec, bo żal serce ściska krotka odp. mam/nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 768 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: krotka odp. mam/nie mam Zamieniłeś się w Pieprz? Przeloguj się w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano przed chwilą Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zamieniłeś się w Pieprz? Przeloguj się w takim razie nie masz,wiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 2 Napisano przed chwilą 8 minut temu, Ovidio Lopez napisał: krotka odp. mam/nie mam Wyszła za niego za mąż gdzieś w 2016 roku. Po latach konkubinatu z rozwodnikiem, który miał córki. Wcześniej był z jej matką, przez co poróżniły się dość mocno. Jako, że Magdon choruje na policystyczne jajniki nie dorobili się gównaków, a rozwiedli się gdzieś w 2023 roku. Takie tango. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach