Icebound Harpy 90 Napisano 23 godziny temu Przepraszam panią bozię…. Krzyżmo święte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 18 godzin temu Dziwny dziś dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 90 Napisano 18 godzin temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dziwny dziś dzień No…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 5 Napisano 18 godzin temu 34 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziwny dziś dzień Dalej pracujesz w tym ośrodku jako pomoc fizjoterapeuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Icebound Harpy napisał: No…. A u ciebie już lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: A u ciebie już lepiej? objadlem sie, przez kilka dni moge pracowac za darmo. w wigilie moglas pogadac z kotami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: objadlem sie, przez kilka dni moge pracowac za darmo. w wigilie moglas pogadac z kotami.. Ja mam koty, ty nicki kobiece na tym forum i odrobinę zainteresowania Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja mam koty, ty nicki kobiece na tym forum i odrobinę zainteresowania Tak o męża pytam, bo cos mi wychodzi z kalkulacji ze nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: o męża pytam, bo cos mi wychodzi z kalkulacji ze nie masz Ciągle się czepiasz kotów i latasz za facetami. Ogarnij się ojciec, bo żal serce ściska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ciągle się czepiasz kotów i latasz za facetami. Ogarnij się ojciec, bo żal serce ściska krotka odp. mam/nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: krotka odp. mam/nie mam Zamieniłeś się w Pieprz? Przeloguj się w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zamieniłeś się w Pieprz? Przeloguj się w takim razie nie masz,wiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 5 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Ovidio Lopez napisał: krotka odp. mam/nie mam Wyszła za niego za mąż gdzieś w 2016 roku. Po latach konkubinatu z rozwodnikiem, który miał córki. Wcześniej był z jej matką, przez co poróżniły się dość mocno. Jako, że Magdon choruje na policystyczne jajniki nie dorobili się gównaków, a rozwiedli się gdzieś w 2023 roku. Takie tango. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: nie masz,wiedzialem Kto ci powiedział, że nie mam i właściwie o co ci chodzi? Kto cię zdenerwował i jak ci pomóc? Nie wstydź się, może jakoś da ci się pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto ci powiedział, że nie mam i właściwie o co ci chodzi? Kto cię zdenerwował i jak ci pomóc? Nie wstydź się, może jakoś da ci się pomóc pytam, jizzzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: pytam, jizzzu Jak ci pomóc? Nuda na priv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak ci pomóc? Nuda na priv? pytam bosz... powiedz a bedziesz juz miala spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 57 Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, Jukon Tango napisał: Wyszła za niego za mąż gdzieś w 2016 roku. Po latach konkubinatu z rozwodnikiem, który miał córki. Wcześniej był z jej matką, przez co poróżniły się dość mocno. Jako, że Magdon choruje na policystyczne jajniki nie dorobili się gównaków, a rozwiedli się gdzieś w 2023 roku. Takie tango. z jej matką???? to Magda odbila gacha swojej madce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 5 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Ovidio Lopez napisał: z jej matką???? to Magda odbila gacha swojej madce? Tak. 🫠 Ale oczywiście każdy tu będzie udawał, że to ściema. Tyle, że tymi opowieściami zamęczała kiedyś ludzi z ero na privach. Nie pomyślała, że kiedyś to się zemści, ale to odrażające babsko, które ma wiele na sumieniu. Udaje, że mnie nie widzi, bo dobrze wie, ze ja wiem i to wystarczy. Edytowano 17 godzin temu przez Jukon Tango Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Jukon Tango napisał: Tak. 🫠 Ale oczywiście każdy tu będzie udawał, że to ściema. Tyle, że tymi opowieściami zamęczała kiedyś ludzi z ero na privach. Nie pomyślała, że kiedyś to się zemści, ale to odrażające babsko, które ma wiele na sumieniu. Udaje, że mnie nie widzi, bo dobrze wie, ze ja wiem i to wystarczy. Naprawdę? Ale co wiesz? Weź leki i skończ stalkować ludzi w sieci, bo zgłoszę to wariatko Uja o mnie wiesz i wiem kim mendo jesteś. Rusz głową i wbij sobie do głowy, że gardzę rozwodnikami i tobą też Wymyślaj, a każdy ma już wyrobione zdanie o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 54 Napisano 17 godzin temu 30 minut temu, Jukon Tango napisał: Wyszła za niego za mąż gdzieś w 2016 roku. Po latach konkubinatu z rozwodnikiem, który miał córki. Wcześniej był z jej matką, przez co poróżniły się dość mocno. Jako, że Magdon choruje na policystyczne jajniki nie dorobili się gównaków, a rozwiedli się gdzieś w 2023 roku. Takie tango. a co nas to obchodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukon Tango 5 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Naprawdę? Ale co wiesz? Weź leki i skończ stalkować ludzi w sieci, bo zgłoszę to wariatko Uja o mnie wiesz i wiem kim mendo jesteś. Rusz głową i wbij sobie do głowy, że gardzę rozwodnikami i tobą też Wymyślaj, a każdy ma już wyrobione zdanie o tobie. Nie wiesz Madziu Rozumię. Wiecie dlaczego Rozumię? Bo ciągle popełniała ten błąd, pisała, że ja nie rozumię tak jak o tym, ze krakowskie przedmieście jest w Krakowie i wiele innych kwiatków. Wpadnę w przyszłym roku Kobyło. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 782 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Jukon Tango napisał: Nie wiesz Madziu Rozumię. Wiecie dlaczego Rozumię? Bo ciągle popełniała ten błąd, pisała, że ja nie rozumię tak jak o tym, ze krakowskie przedmieście jest w Krakowie i wiele innych kwiatków. Wpadnę w przyszłym roku Kobyło. Ojej jedno i to samo. Weź tabletki, bo nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaf Kałoń 11 Napisano 2 godziny temu 14 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Ojej jedno i to samo. Weź tabletki, bo nuda Dlaczego znowu wyklikałaś temat makarona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 4 Napisano 2 godziny temu Na Retroid pocket 5 mam android Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olaf Kałoń 11 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, KochamĒlcië napisał: Na Retroid pocket 5 mam android i co, nie boli, że używasz malware od google? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcië 4 Napisano 2 godziny temu Google Play services I sklep mam wyłączone A na BSD można grać w Baldurs Gate xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach