Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu Podawajcie przykłady, które lubicie. Całkiem niedawno spróbowałam kanapki z serem żółtym i dżemem truskawkowym na wierz i…zdziwiło mnie, jakie to dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 155 Napisano 1 godzinę temu Chińskie i ogórkiem kiszonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochаmĘlciē 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Podawajcie przykłady, które lubicie. Całkiem niedawno spróbowałam kanapki z serem żółtym i dżemem truskawkowym na wierz i…zdziwiło mnie, jakie to dobre. Po pijaku to wszystko smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Chińskie i ogórkiem kiszonym Co chińskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 77 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Podawajcie przykłady, które lubicie. Całkiem niedawno spróbowałam kanapki z serem żółtym i dżemem truskawkowym na wierz i…zdziwiło mnie, jakie to dobre. Chałka z serem żółtym w tym klimacie. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu Placki ziemniaczane posypane cukrem brązowym, albo słodzenie kawy miodem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu Gofry z mudzatrdą i pieprzem posypane czekoladą i malinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Gofry z mudzatrdą i pieprzem posypane czekoladą i malinami Chleb ze smalcem i na to powidła śliwkowe, a do przepitki mleko u babci sto lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Placki ziemniaczane posypane cukrem brązowym, albo słodzenie kawy miodem. Placki z cukrem to dosyć lubiane połączenie, jeszcze śmietana do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Gofry z mudzatrdą i pieprzem posypane czekoladą i malinami Och, nie… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Placki z cukrem to dosyć lubiane połączenie, jeszcze śmietana do tego. Wiem bo smaczne dlatego będzie kontynuowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Och, nie… Frytki z majonezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Och, nie… W ciąży mi to smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Frytki z majonezem To też jest pyszne. Jeszcze lubię barszcz czerwony taki Winiary z torebki i do tego śmietanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Chleb ze smalcem i na to powidła śliwkowe, a do przepitki mleko u babci sto lat temu. Ech nie no. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Frytki z majonezem A to dobre choć lepsze z sosem czoskowym. A i ser żółty do frytek też dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: To też jest pyszne. Jeszcze lubię barszcz czerwony taki Winiary z torebki i do tego śmietanę. W ogóle sok z buraka czerwonego to petarda witaminowa. Psy też lubią buraki czerwone i marchewki przekąsić do mięsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to dobre choć lepsze z sosem czoskowym. A i ser żółty do frytek też dobry. Z sosem tatarskim też dobre , al3 ja nie jestem tak wybredny jak Ty Ser żółty do frytek a jak to robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: W ogóle sok z buraka czerwonego to petarda witaminowa. Psy też lubią buraki czerwone i marchewki przekąsić do mięsa. Niektóre pieski kochają warzywa. Jeszcze sok z kiszonej kapusty mnie kusi spróbować, ale nie miałam odwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senna lampucera 1 Napisano 1 godzinę temu fajne jest połaczenie słodkiego i słonego smaku albo słodkiego i ostrego, np. czekolada z solą albo czekolada z chilli, paluszki z czekolada hmm ciekawe jak by smakowały frytki z czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ech nie no. Smażony na patelni mózg ze świni u dziadka jak ubijał świniaki na święta sto lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Niektóre pieski kochają warzywa. Jeszcze sok z kiszonej kapusty mnie kusi spróbować, ale nie miałam odwagi. Ja lubię tylko trzeba się przełamać. W ogóle sałatki z takiej kapusty są zawsze dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Smażony na patelni mózg ze świni u dziadka jak ubijał świniaki na święta sto lat temu. Weź przestań proszę cie 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1431 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Z sosem tatarskim też dobre , al3 ja nie jestem tak wybredny jak Ty Ser żółty do frytek a jak to robisz Normalnie usmażysz frytki i posypujesz startym serem. To i w barze mieliśmy frytki z serem w menu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 77 Napisano 58 minut temu 38 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Chałka z serem żółtym w tym klimacie. Ostatni raz normalnie odpowiedziałam ułomowi. Zbędny eksperyment, 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 48 minut temu 44 minuty temu, Get Оut napisał: Placki ziemniaczane posypane cukrem brązowym, albo słodzenie kawy miodem. Co tu nietypowego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 47 minut temu karkówka z grilla z miodem ale też trochę banalna u mnie nikt nie przeżył czarnego makaronu z truflami i serem mascarpone xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 447 Napisano 43 minuty temu 14 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ostatni raz normalnie odpowiedziałam ułomowi. Zbędny eksperyment, Sama ze sobą rozmawiasz Śliwka ? Widmo i tak nie uwierzy, że jesteś kobietą dopóki mu tego nie udowodnisz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 35 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: Co tu nietypowego ? Dla niektórych pewnie tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 297 Napisano 40 minut temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: karkówka z grilla z miodem ale też trochę banalna u mnie nikt nie przeżył czarnego makaronu z truflami i serem mascarpone xD Też kiedyś ugotowalam czarny makaron dla odmiany i też nikt nie chciał jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach