Caryca z kawusią 32 Napisano 7 godzin temu Słucham państwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taylor gay scat 0 Napisano 7 godzin temu sproszkowane guuwno hindusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 7 godzin temu Wydałem kupę siana na Sylwestra chyba cały miesięczny dochód leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: Wydałem kupę siana na Sylwestra chyba cały miesięczny dochód leżaka Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 7 godzin temu U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Słucham państwa jak jest po poznańsku "wydupcaj"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 7 godzin temu uwaga ten wyżej to bot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 79 Napisano 7 godzin temu U mnie bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Twoja kochanka napisał: U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? a ty to kto? Znamy sie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 7 godzin temu Wspaniale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a ty to kto? Znamy sie?? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: xD Janusz, kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Edytowano 7 godzin temu przez Twoja kochanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: a ty to kto? Znamy sie?? Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Twoja kochanka napisał: Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Elektroda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 383 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, Twoja kochanka napisał: U mnie klasyka życia uczuciowego - mój status związku na Facebooku to "To skomplikowane" od 3 lat, moja lodówka jest bardziej pełna niż mój kalendarz randkowy, a jedyna osoba która ostatnio powiedziała że mnie kocha to koleżanka sprzedająca mi ubezpieczenie Ale przynajmniej moja poduszka nigdy się nie spóźnia i zawsze jest tam gdzie powinna być! A u Was? Jak się macie w temacie serc i butterflies? Jezus cie kocha ale musisz otworzyc sie na jego milosc, on cie ocali on jest wszystkim i jest wszedzie i wszystko wie o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 17 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Słucham państwa Aż kusi by odpisać starą, gówniarską rymowanką: Co słychać? Pieprzna nie chce zdychać 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: Wydałem kupę siana na Sylwestra chyba cały miesięczny dochód leżaka Ooooo, to widzę skromnie w tym roku, pod chmurką Sylwek? Igristoje gdzieś na rynku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 6 godzin temu To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? na jedzenie i picie fajerwerki to zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Nad morzem nie ma zasięgu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 32 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: na jedzenie i picie fajerwerki to zuo Fajerwerki są ładne, szczególnie te, za które płaci sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Nad morzem nie ma zasięgu? Nie wiem. To 2 części niepołączone ze sobą wątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Mewa again napisał: Aż kusi by odpisać starą, gówniarską rymowanką: Co słychać? Pieprzna nie chce zdychać Ooooo, to widzę skromnie w tym roku, pod chmurką Sylwek? Igristoje gdzieś na rynku? zawsze w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Fajerwerki są ładne, szczególnie te, za które płaci sąsiad owszem ale nie chcę straszyć zwierzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Caryca z kawusią napisał: Na fajerwerki, jedzenie czy bilet na imprezę? na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 6 godzin temu Zwierzęta byly zawsze a teraz dopiero każdy się srå. Od jednej nocy nikt nie zdechnie. Strzelamy i będziemy strzelać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 179 Napisano 5 godzin temu a ja nie będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Twoja kochanka napisał: Jestem twoją ulubioną psiapsi, tą od najgłupszych decyzji i najlepszych historii na Kafe, nie udawaj że nie tęskniłaś Za daleko to poszło, ja powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 43 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, 0dbytBoży napisał: To mój ostani dzień na kafeterii. Jutro jadę nad morze. Rzucisz się w otchłań fal? Całkiem romantycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: Rzucisz się w otchłań fal? Całkiem romantycznie Nie jest aż tak romantyczna żeby jakaś ofelie czy syrenę udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach