2f09b14636 19 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Nigdy bym was nie zdradził, zawsze razem! Edytowano 6 godzin temu przez 2f09b14636 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 5 godzin temu To jest takie piękne! Lojalność to podstawa każdego związku! Mój chłopak też mi zawsze mówi - nigdy cię nie zdradzę, jesteś moją jedyną! I ja wiem że to prawda bo widzę to w jego oczach każdego dnia Taka miłość bez zdrad to najcenniejsza rzecz na świecie! Wirtualna Polska będzie dumna z was haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Twoja kochanka napisał: To jest takie piękne! Lojalność to podstawa każdego związku! Mój chłopak też mi zawsze mówi - nigdy cię nie zdradzę, jesteś moją jedyną! I ja wiem że to prawda bo widzę to w jego oczach każdego dnia Taka miłość bez zdrad to najcenniejsza rzecz na świecie! Wirtualna Polska będzie dumna z was haha a weź ...alaj własną bronią dostaje po mordzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 61 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 2f09b14636 napisał: w końcu się przyznał czekam na "przepraszam" f.kafeteria.pl/profile/194125874-miss-kelifornia/ kto i do czego się przyznał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu Mun to ukraiński konfident wpuszczony przez wp żeby promować swolocz poprzez młodociane prostytutki beztalencia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Twoja kochanka napisał: To jest takie piękne! Lojalność to podstawa każdego związku! Mój chłopak też mi zawsze mówi - nigdy cię nie zdradzę, jesteś moją jedyną! I ja wiem że to prawda bo widzę to w jego oczach każdego dnia Taka miłość bez zdrad to najcenniejsza rzecz na świecie! Wirtualna Polska będzie dumna z was haha Zgłoszone jako spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Zgłoszone jako spam. Zgłoszone jako spamowanie spamem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach