Spaghetti... 450 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nawet muza komuś przeszkadza Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 4 godziny temu Powórka z rozrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 4 godziny temu Znów błędy popełniam ... do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 3 godziny temu Chyba kochasz Mickey Rourke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Chyba kochasz Mickey Rourke. Za rolę jaką odegrał jako aktor i facet lubię go. A za ksywę Ciebie Sassi Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Za rolę jaką odegrał jako aktor i facet lubię go. A za ksywę Ciebie Sassi W młodości był przystojny. Niestety przez boks i operacje coś się zadziało. Och, merci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: W młodości był przystojny. Niestety przez boks i operacje coś się zadziało. Och, merci. Był nie tylko przystojny ale zdolny. Gdy masz wszystko, to tylko wygląd możesz poprawić. Och, mój dziadek urodził się we Francji Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Był nie tylko przystojny ale zdolny. Gdy masz wszystko, to tylko wygląd możesz poprawić. Och, mój dziadek urodził się we Francji Gina Doprawdy? A w jakiej części? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Doprawdy? A w jakiej części? W Paryżu, choć osobiście wolę Włochy i Wenecje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: W Paryżu, choć osobiście wolę Włochy i Wenecje Venice & Milano są przepiękne….Sienna, choć mniejsza również robi wrażenie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Venice & Milano są przepiękne….Sienna, choć mniejsza również robi wrażenie. Merci i te drzewa i krzewy ... Sassi, takie piękno i czerwone wino dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Merci i te drzewa i krzewy ... Sassi, takie piękno i czerwone wino dziewczyno Well, drzemie w tobie nieco impertynencki poetyzm. Wino tylko wytrawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Well, drzemie w tobie nieco impertynencki poetyzm. Wino tylko wytrawne. Impertynencja ? żle mnie odczytujesz choć mam czasami czarny humor. Wytrawne i na odmianę półsłodkie najlepsze Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Impertynencja ? żle mnie odczytujesz choć mam czasami czarny humor. Wytrwane i na odmianę półsłodkie najlepsze Impertynencja niejedno ma imię. Czasem jest zadziorna, z nutką czegoś człowieczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Impertynencja niejedno ma imię. Czasem jest zadziorna, z nutką czegoś człowieczego. Owszem ma Gina. Jesteś taka, ale wiekiem w latach 60 tych, więc zagram inaczej A jednak tak samo ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Owszem ma Gina. Jesteś taka, ale wiekiem jesteś w latach 60 tych, więc zagram inaczej Hihi, dobre sobie… ciekawe, jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Hihi, dobre sobie… ciekawe, jak. Zagrałem wkurzasz mnie, nie lubię szybkich kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 22 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Zagrałem wkurzasz mnie, nie lubię szybkich kobiet Czym niby? Jestem dla Ciebie nad wyraz miła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Czym niby? Jestem dla Ciebie nad wyraz miła. Owszem jestreś, ale nie jestem imperytn poetą. Chyba mnie z kimś mylisz Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 450 Napisano 2 godziny temu Impertynent nie popełnia błędów ... Sassi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach