0dbytBoży 15 Napisano 4 godziny temu Wyebac w pysk w fantazjach. Kolejny rok przegrywasz na kafe 40 letni zyebe amatorze ruskich bladzi xD hahha ćpunek munek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Wyebac w pysk w fantazjach. Kolejny rok przegrywasz na kafe 40 letni zyebe amatorze ruskich bladzi xD hahha ćpunek munek właśnie ci babciu zablokowała temat, ale wal dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 3 godziny temu Nie wiem co mi odpisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 3 Napisano 3 godziny temu Haha do tego myśli, że wyrwał Klaudiusza, a ona woli orka Bożego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: właśnie ci babciu zablokowała temat, ale wal dalej Ruska bladź? Czy posiada ona jeszcze jakieś umiejętności xD czy jej jedynym osiągnięciem życiowym jest blokowanie tematów ma forum dla ludzkich przegrywow i znajomość z toba xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu Dzast eksyn rajt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 3 Napisano 3 godziny temu Lubi się jeszcze rzucać do innych matek, bo sama nie ma dzieci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem co mi odpisałaś. Ja napisałem, że jesteś ...ą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĘlciê 3 Napisano 3 godziny temu Przemek moon z Wrocławia daje doopy Andrzejowi na działce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Ja napisałem, że jesteś ...ą. A kogo to obchodzi tumanie 40 letni stalkerze nieletnich ritardzic. Jesteś na tym samym poziomie co lezak ale on nie wypjerdala cīpsk ritardzic więc i tak jest wyżej na drabinie spjerdolenia niż Ty bracie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: A kogo to obchodzi tumanie 40 letni stalkerze nieletnich ritardzic. Jesteś na tym samym poziomie co lezak ale on nie wypjerdala cīpsk ritardzic więc i tak jest wyżej na drabinie spjerdolenia niż Ty bracie Babcia, uspokujsia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 2f09b14636 napisał: Babcia, uspokujsia Skoncz gangsterze osiedlowy i idz się inhaluj białymi skarpetami ritardzicy z taxi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach