2f09b14636 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) @wakanka1 ale są pewne granice https://wykop.pl/wpis/84436193/dobra-lecimy-z-3-numerem-alternatywnewiadomosci-0- Edytowano 2 godziny temu przez 2f09b14636 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu Ty o owsik para jak z zurnala a między wami wakanka i jej jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 2 godziny temu @wakanka1 nie masz pojęcia jak refleksyjnie działasz na mnie ty albo Klaudia zero rzucania bluzgami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu Normalny mężczyzna to wakanke a w szczególności Klaudię odwiózłby z powrotem do bidula a nie wykorzystywał na tyłach śmierdzącej ermaxami taxowki ty oblechu. Won konfidencie i przepros za wolyn 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 61 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 0dbytBoży napisał: Normalny mężczyzna to wakanke a w szczególności Klaudię odwiózłby z powrotem do bidula a nie wykorzystywał na tyłach śmierdzącej ermaxami taxowki ty oblechu. Won konfidencie i przepros za wolyn bandzior pilas cos ? co ty masz dzisiaj za jazdy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, 0dbytBoży napisał: Normalny mężczyzna to wakanke a w szczególności Klaudię odwiózłby z powrotem do bidula a nie wykorzystywał na tyłach śmierdzącej ermaxami taxowki ty oblechu. Won konfidencie i przepros za wolyn Normani mężczyźni wjebali by cię do bagażnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: Normani mężczyźni wjebali by cię do bagażnika Mercedesa. Brzmi kusząco. Do twojego poloneza bym się nie zmieściła smierdzielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: bandzior pilas cos ? co ty masz dzisiaj za jazdy ? Jadę na nartach chemia party chce na narty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Jadę na nartach chemia party chce na narty A jutro nad morze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A jutro nad morze? Zajmiesz ty się kiedyś swoimi dzieciakami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: A jutro nad morze? No a co nie można tam na nartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Zajmiesz ty się kiedyś swoimi dzieciakami? Twoja stara tez musiała to słyszeć czesto co widać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: No a co nie można tam na nartach Wszystko można, trzeba tylko chcieć. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Twoja stara tez musiała to słyszeć czesto co widać Mam trójkę rodzeństwa i uwierz, wszyscy są normalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wszystko można, trzeba tylko chcieć. ;)) Trzymaj się i nie puszczaj więcej. Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: Mam trójkę rodzeństwa i uwierz, wszyscy są normalni. No ale ty nie. Soł? Więcej tam was niż u elzbiety więc co sie sądzisz patolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Mam trójkę rodzeństwa i uwierz, wszyscy są normalni. to tlumaczy dlaczego jestes pisiorem rodziny wielodzietne to zwykle mopsiarze i patola. penwie dlatego nie lubisz pato matek ze u ciebie tez kazdy bąbel po innym ojcu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbytBoży napisał: No ale ty nie. Soł? Więcej tam was niż u elzbiety więc co sie sądzisz patolu Wszyscy starsi ode mnie. Papa. @wakanka1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Trzymaj się i nie puszczaj więcej. Pa! Czymam. A co lecisz juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: to tlumaczy dlaczego jestes pisiorem rodziny wielodzietne to zwykle mopsiarze i patola. penwie dlatego nie lubisz pato matek ze u ciebie tez kazdy bąbel po innym ojcu. O czym ty znowu ...isz? Wyjebać ci w pysk, będziesz ...alał jak cracovia przed wisła, czy czego ty ... chcesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 10 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, 2f09b14636 napisał: Zajmiesz ty się kiedyś swoimi dzieciakami? A MOŻE TY SIĘ ZAJMIJ JEJ BACHOREXAMI CO? XD Edytowano 1 godzinę temu przez miss kelifornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: Wszyscy starsi ode mnie. Papa. @wakanka1 Widać że jesteś niechciana wpadka starości zachowana ze względu na gadanie ludzi na wsi i strachem przed karą boza. I radzę się odpyebac od elzbiety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Czymam. A co lecisz juz? Ide bo rano trzeba wstać i koniom w zęby pręta dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Widać że jesteś niechciana wpadka starości zachowana ze względu na gadanie ludzi na wsi i strachem przed karą boza. I radzę się odpyebac od elzbiety Moja krew! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: @wakanka1 albo widać, że zawsze razem Love forever w twoim przypadku wystąpi jedynie pośmiertnie bo dobrowolnie nie masz szans 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Love forever w twoim przypadku wystąpi jedynie pośmiertnie bo dobrowolnie nie masz szans Patrzyłbym na twoje postrzelone, wstrętne ryło z uśmiechem na twarzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 0dbytBoży napisał: Love forever w twoim przypadku wystąpi jedynie pośmiertnie bo dobrowolnie nie masz szans Love forever utwór słonia słyszałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 2f09b14636 napisał: Patrzyłbym na twoje postrzelone, wstrętne ryło z uśmiechem na twarzy. Niewątpliwie. Acz ja nie lubię gdy się na mnie patrza takie oślizgłe uposledzence. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Love forever utwór słonia słyszałas? Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 0dbytBoży napisał: Niewątpliwie. Acz ja nie lubię gdy się na mnie patrza takie oślizgłe uposledzence. To po jaki ... włazisz i zaczepiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach