Black Hawk Down 51 Napisano poniedziałek o 15:54 Jutro ponownie dzień wolny… szukam inspiracji w codziennej prozie, w planach mam uzdrawiający spacer polno-leśny poza miastem. Zima jest piękna i trzeba ją celebrować. Drzewa iglaste, pąki suchej trawy wystające ponad pokrywę śnieżną…Na pewno planuję jakieś zdjęcia, ale i… zbliżenie z wewnętrznym „ja”. Mam nadzieję wrócić natchniona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 68 Napisano poniedziałek o 15:57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 15:58 Zaraz ferie i po nich lato. Wakacje, święta i tak w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:09 Byle do wiosny Bardzo brakuje mi słońca i zaczynam tęsknić za latem 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 51 Napisano poniedziałek o 16:12 3 minuty temu, RC_+_ napisał: No, polecam w zimowe wieczory spacery po parkach. Mróz, śnieg, światła, świąteczne lampki i ozdoby... klimat mega. Ostatnio często robię takie małe wypady. Miasto mam na co dzień, tęskno mi za naturą, dzikością, surowością… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 51 Napisano poniedziałek o 16:13 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byle do wiosny Bardzo brakuje mi słońca i zaczynam tęsknić za latem Iście słoneczny z Ciebie Wodnik.️ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALKOHOLIK 0 Napisano poniedziałek o 16:14 ile malpek na kilometr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:18 5 minut temu, Black Hawk Down napisał: Iście słoneczny z Ciebie Wodnik.️ Najlepszy znak. Przecież wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 68 Napisano poniedziałek o 16:22 Znak zodiaku maupka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 64 Napisano poniedziałek o 16:24 24 minuty temu, Seven napisał: Zaraz ferie i po nich lato. Wakacje, święta i tak w kółko. Czas tak przyspieszył, że zaraz będzie koniec roku i ciekawe kto za tym stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 5 Napisano poniedziałek o 16:28 32 minuty temu, Black Hawk Down napisał: Jutro ponownie dzień wolny… szukam inspiracji w codziennej prozie, w planach mam uzdrawiający spacer polno-leśny poza miastem. Zima jest piękna i trzeba ją celebrować. Drzewa iglaste, pąki suchej trawy wystające ponad pokrywę śnieżną…Na pewno planuję jakieś zdjęcia, ale i… zbliżenie z wewnętrznym „ja”. Mam nadzieję wrócić natchniona. Piersiówkę bierzesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:28 1 minutę temu, Get Оut napisał: Czas tak przyspieszył, że zaraz będzie koniec roku i ciekawe kto za tym stoi. Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:29 W tych czasach żeby nie ogrzewać takich instytuacji to przydałby się paragraf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:30 Ale choinka nadal stoi i świeci jak trzeba. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 68 Napisano poniedziałek o 16:30 2 minuty temu, kolumbijski baron napisał: Starożytni kosmici Krzysztof nomen omen to wspolczesny kosmita. Srogie piguły chlop zażywa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:30 Przed chwilą, Seven napisał: Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. Wszędzie oszczędności i w Polsce to samo. W dodatku w Krakowie bezrobocie jest wyższe o 30 %niż wcześniej, a jak praca jest to się robić młodym nie chce i ciągle patrzą w smartfony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:31 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Najlepszy znak. Przecież wiesz Rozczytałam, że mężczyźni Wagi są ogniści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:32 Natomiast z kobietą wagą byłoby mi jak w raju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:32 Przed chwilą, Seven napisał: Rozczytałam, że mężczyźni Wagi są ogniści. Skorpiony to jeden ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 68 Napisano poniedziałek o 16:32 XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 64 Napisano poniedziałek o 16:33 3 minuty temu, Seven napisał: Pewnie jaka organizacja zajmująca się przyspieszaniem czasu. ; p Czekam w przychodni już 40 minut i wychodzę z siebie bo nie ogrzewają lub minimalnie. W tak zamożnym kraju takie rzeczy to nawet na Syberii nie ma. Mam swoje teorie o których nam nie mówią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:33 2 minuty temu, Seven napisał: Ale choinka nadal stoi i świeci jak trzeba. ;] Właśnie swoją rozebrałam W tym roku była malutka, ze względu na moje kocury, które świeżą z lasu zawsze przewracały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:34 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wszędzie oszczędności i w Polsce to samo. W dodatku w Krakowie bezrobocie jest wyższe o 30 %niż wcześniej, a jak praca jest to się robić młodym nie chce i ciągle patrzą w smartfony Wszystko zmierza do destrukcji. W głowach się poprzewracało ludziom i powiem ci, że zaraz nie będzie z czego zbierać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ALKOHOLIK 0 Napisano poniedziałek o 16:35 czyli jednak gach z matka zostal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:35 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skorpiony to jeden ogień Skorpion w łóżku lubi sobie pokombinować. Jest moc! Mówię z doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 51 Napisano poniedziałek o 16:35 3 minuty temu, Seven napisał: Natomiast z kobietą wagą byłoby mi jak w raju. Jesteś nieheteteronormatywna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:36 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Właśnie swoją rozebrałam W tym roku była malutka, ze względu na moje kocury, które świeżą z lasu zawsze przewracały Po co rozbierać? Jak mała to ją w worek w umundurowaniu i na strych. Tak mamie mówiłam jak mi się zaczęła skarżyć ile to roboty przy rozbieraniu choinki. Heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 867 Napisano poniedziałek o 16:37 1 minutę temu, Seven napisał: Skorpion w łóżku lubi sobie pokombinować. Jest moc! Mówię z doświadczenia. Wolę Ryby i Raki Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Hawk Down 51 Napisano poniedziałek o 16:37 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Najlepszy znak. Przecież wiesz Of course. 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano poniedziałek o 16:38 1 minutę temu, Black Hawk Down napisał: Jesteś nieheteteronormatywna? Zależy co rozumieć pod słowem: raj. Matko, parsknęłam śmiechem myśląc o choince. Ludzie głowy w moją stronę a ja, sorry, pardona, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach