SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:07 Pięknie pachnie staroscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:08 Oesu ty też. Ze mno zostało do dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:08 I rosne jak babochlop 2 metry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:10 Kot z kromko. Coś mje kazało taki awatar a tu patrzę i świnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:11 2 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Oesu ty też. Ze mno zostało do dzisiaj Naprawdę? Myślałam, że tylko ja jestem ułomna. A witaminę D masz w normie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:11 Ide na elzbiete a potem was pobłogosławię na noc. Drogi pamietniczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:11 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Kot z kromko. Coś mje kazało taki awatar a tu patrzę i świnia. To przeznaczenie. Ewentualnie światowy trend odkryłyśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:11 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Drogi pamietniczku Zaleciało szlorą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:12 Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał: To przeznaczenie. Ewentualnie światowy trend odkryłyśmy. Ewidentnie. Nie uciekniesz od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:12 Przed chwilą, WzorowaPaniDomu napisał: Zaleciało szlorą. Nawet żem chciała dodać kota w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:13 Bosz, wyglądamy jak siostry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:13 Dobra miłość w ubojni to ja muszę obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 77 Napisano czwartek o 21:13 Siostry Godlewskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:13 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Ewidentnie. Nie uciekniesz od tego Nawet se nick ścisnęłam jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 20 Napisano czwartek o 21:14 Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Siostry Godlewskie Zapomniałam o ich istnieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach