Onaaaaa 112 Napisano 10 Styczeń Jako jedyny masz aż taka obsesje Klaudiusza wiec może po prostu dopracuj te skomplikowane podszywy bo caps lock nie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 112 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: To jakiś nie jego wajb w ogole No tez sie nie spodziewałam ze on np blokuje czy zasrywa skrzynki a jednak. a ten pulpa to on on nie znosi salowej i ma obsesje Klaudiusza po tym go łatwo rozpoznać (bicu mowi na klaudie pulpa) a do mnie gada Beata i coś tam o murzynach z Francji Edytowano 10 Styczeń przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Onaaaaa napisał: No tez sie nie spodziewałam ze on np blokuje czy zasrywa skrzynki a jednak. a ten pulpa to on on nie znosi salowej i ma obsesje Klaudiusza po tym go łatwo rozpoznać (bicu mowi na klaudie pulpa) Pulpa to ja wymyśliłam i dlatego tak się nazwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 112 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Pulpa to ja wymyśliłam i dlatego tak się nazwal No ale gadał tak do klaudii a podejrzewam ze ten nick to nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 58 Napisano 10 Styczeń to gruby jest juz nie raz sie pomylil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: No ale gadał tak do klaudii a podejrzewam ze ten nick to nie ty No tak ale ja napisalam o pulpie a któremuś się spodobało i se stworzył swojego pulpeta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano 10 Styczeń 4 minuty temu, Onaaaaa napisał: Naprawdę z tobą jest gorzej niz sadzilam. Myslalam ze po prostu jesteś dwulicowy i fałszywy ale ty naprawdę z tym blokowaniem i tym pisaniem mi na skrzynke jak wariat w kolko to samo masz coś poważniej z głowa niz sadzilam. Mimo ze wyjściowo nie myslalam o tobie za specjalnie;p asperger nie usprawiedliwia takiego zachowania wiec dodiagnozuj sie może POKAZ CO CI PISZE NA PRIVA JESTEM CIEKAW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano 10 Styczeń 4 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Pulpa to ja wymyśliłam i dlatego tak się nazwal BARDZO MNIE INTERESUJE TE SŁOWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano 10 Styczeń Przed chwilą, Pulpa LOL XD napisał: BARDZO MNIE INTERESUJE TE SŁOWO To słowo. Jestescie tacy nudni codziennie że masakra. Zero polotu w tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano 10 Styczeń 8 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: To słowo. Jestescie tacy nudni codziennie że masakra. Zero polotu w tym DZIĘKUJĘ ZA POPRAWĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 112 Napisano 10 Styczeń (edytowany) 50 minut temu, Pulpa LOL XD napisał: POKAZ CO CI PISZE NA PRIVA JESTEM CIEKAW Nie pokaże bo dzieki tym wrzutkom na mój priv rozróżniam kto akurat blokuje forum bo thebille zawsze przy blokowaniu tematow zasrywacie tez skrzynki i kazdy ma swój jeden własny unikalny tekst ty masz swój konrketny Edytowano 10 Styczeń przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano 10 Styczeń 6 minut temu, Onaaaaa napisał: Nie pokaże bo dzieki tym wrzutkom na mój priv rozróżniam kto akurat blokuje forum bo thebille zawsze przy blokowaniu tematow zasrywacie tez skrzynki i kazdy ma swój jeden własny unikalny tekst ty masz swój konrketny NAPISZ JAKI CHCE WIEDZIEĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach