Cold Updraft 23 Napisano wczoraj o 13:28 Aperitif… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:02 33 minuty temu, Cold Updraft napisał: Aperitif… Ja podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:04 35 minut temu, Cold Updraft napisał: Aperitif… Ta róża mi się podoba u Ciebie. Ciekawe czy wszystkie Grety, Rity Margarety lubią czerwone róże. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano wczoraj o 14:06 2 minuty temu, Margherite napisał: Ta róża mi się podoba u Ciebie. Ciekawe czy wszystkie Grety, Rity Margarety lubią czerwone róże. Jest piękna.. wszystkie róże są piękne. A najbardziej lubiłam zawsze herbaciane… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano wczoraj o 14:14 (edytowany) 8 minut temu, Cold Updraft napisał: Jest piękna.. wszystkie róże są piękne. A najbardziej lubiłam zawsze herbaciane… To ja czerwone lub różowe. Ale wszystkie są cudowne. Herbacianą miała moja babcia kiedyś w ogródku Inne też miała. Miałam może 6 lat i potem dużo więcej i zawsze wąchałam rankiem zroszone róże. Na koniec roku szkolnego mi ucinała różyczkę dla pani, ja wybierałam. Co za czasy były..... Widzę jak dziś ogródek, studnia na korbę i róże pod siatką Ta aura ranka i zapachu róż na zawsze się utrwaliła. Trochę zieleniny miała rzodkiewka truskawka.Reszta na polu za domem, bo ziemia lepsza. Edytowano wczoraj o 14:17 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano wczoraj o 14:26 Już chlanie zaczynasz. Trzustka ci siadzie i zgnije wątroba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano wczoraj o 16:26 1 godzinę temu, SzlafrokSzlory napisał: Już chlanie zaczynasz. Trzustka ci siadzie i zgnije wątroba. Chyba ty zgniłocho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 897 Napisano wczoraj o 16:27 Wole kawę 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano wczoraj o 16:27 Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Chyba ty zgniłocho. Jest sobota i można tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano wczoraj o 16:28 2 godziny temu, Margherite napisał: To ja czerwone lub różowe. Ale wszystkie są cudowne. Herbacianą miała moja babcia kiedyś w ogródku Inne też miała. Miałam może 6 lat i potem dużo więcej i zawsze wąchałam rankiem zroszone róże. Na koniec roku szkolnego mi ucinała różyczkę dla pani, ja wybierałam. Co za czasy były..... Widzę jak dziś ogródek, studnia na korbę i róże pod siatką Ta aura ranka i zapachu róż na zawsze się utrwaliła. Trochę zieleniny miała rzodkiewka truskawka.Reszta na polu za domem, bo ziemia lepsza. Wszystkie są cudowne. Tak jak i piwonie, niezapominajki, maki, astry, chabry, i ogólnie wszystkie polne kwiatki. jak i również lilie. 🪷 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano wczoraj o 16:28 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wole kawę 🩵 Spokojne rodzinne spotkanie. Raptem 3 drink. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano wczoraj o 17:07 38 minut temu, KochamElciê napisał: ja sobie wlasnie pije zimnego cydra o smaku blood orange, a drugi mrozi sie w zamrazarce xD juz lekka faza, bo mam slaby leb Masz zamrażarkę w namiocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 72 Napisano wczoraj o 17:07 38 minut temu, Cold Updraft napisał: Spokojne rodzinne spotkanie. Raptem 3 drink. Dużo Szloruś, ale wiemy ze do teatru potrzeba ci jeszcze trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Nowy rok i jeszcze bardziej nayebana ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 22 godziny temu Nowy rok nowa sråka 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nowy rok i jeszcze bardziej nayebana ty. Nie zaczepiaj mnie, bo nie twoja liga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Nowy rok nowa sråka 🥳 Co tam kocie. Gra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Co tam kocie. Gra? Coś tam gra. A u cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Nie zaczepiaj mnie, bo nie twoja liga. Myślałem, że lubisz jak ciągnę za włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Coś tam gra. A u cię? Kiedyś zagra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Kiedyś zagra. Optymistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Myślałem, że lubisz jak ciągnę za włosy. Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Optymistą. Marzyciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Nawet nad kiblem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Moich włosów się nie dotyka, a spróbowałbyś to pożałowałbyś. Ja niegroźny. Zluzj majty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 86 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Marzyciel. Wolę słowo fantasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja niegroźny. Zluzj majty. Nabierz ogłady. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Cold Updraft napisał: Nabierz ogłady. Żegnam. Tutaj u mnie na próżno jej szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 23 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Tutaj u mnie na próżno jej szukać. Więc właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 677 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Cold Updraft napisał: Więc właśnie Już się nie czepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach