majtki z dziurką 2 Napisano sobota o 15:02 ileż można czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 84 Napisano sobota o 15:11 Mnie bardziej zastanawia, kiedy ja będę miał dziewczynę? Drugie pytanie i być może ważniejsze, kiedy ja będę miał własne pieniądze choćby małe, ciasne, ale własne. W przypadku związku miewam wątpliwości, czy warto w nim być, natomiast w przypadku posiadania własnych i stałych pieniędzy nie mam wątpliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano sobota o 15:14 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Mnie bardziej zastanawia, kiedy ja będę miał dziewczynę? Drugie pytanie i być może ważniejsze, kiedy ja będę miał własne pieniądze choćby małe, ciasne, ale własne. W przypadku związku miewam wątpliwości, czy warto w nim być, natomiast w przypadku posiadania własnych i stałych pieniędzy nie mam wątpliwości. Ludzi z orzeczeniem też szukają. Co za problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano sobota o 15:20 1 minutę temu, KochamElciê napisał: nigdy xD to tak jak ty, ale ja gejem nie zostanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulpa LOL XD 3 Napisano sobota o 15:21 JAK ZOSTANIESZ MILIONEREM JAK LEŻAK I ZOPERUJESZ SOBIE PAPE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 2 Napisano sobota o 15:46 1 minutę temu, KochamElciê napisał: Nimfa i tak woli Filipa Filip woli facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 2 Napisano sobota o 16:23 1 godzinę temu, majtki z dziurką napisał: to tak jak ty, ale ja gejem nie zostanę Już zostałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabojad 2 Napisano sobota o 16:24 40 minut temu, majtki z dziurką napisał: Oczywiście że nie, przecież to obrzydliwe. A o Nimfe będę walczył Dawid P już zdobył jej serce swoimi nudesami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach