Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu Dał likier słony karmel od mamusi wykradł hihi…. I pijemy… kosztujemy…. Too smakuje jak wesrthers original Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 675 Napisano 8 godzin temu Nie lubię takich alkoholi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 741 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Thebilka udaje alko żeby rano mieć na co odpowiadać. Edytowano 8 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jolanta Kwaśniewska najładniejsza prezydentowa Edytowano 8 godzin temu przez Cold Updraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Thebilka udaje alko żeby rano mieć na co odpowiadać. Długo nad tym myślałaś ?b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 741 Napisano 8 godzin temu Nie sierotko. Słabe te "szokujące" ściemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 18 Napisano 8 godzin temu zabawniejsze tematy zakladasz jak pijesz z kolegami gejami albo z kolezankami idziesz na impreze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 741 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: zabawniejsze tematy zakladasz jak pijesz z kolegami gejami albo z kolezankami idziesz na impreze Ona raczej nic nie pije. Te jej tematy są sztuczne do bólu. Ale łapie na nie więcej atencji niż jak w dzień udaje że pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, ***** moona i salowa napisał: zabawniejsze tematy zakladasz jak pijesz z kolegami gejami albo z kolezankami idziesz na impreze Pare drinków z rodzicami nie czyni z człowieka pijanego. Litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ona raczej nic nie pije. Te jej tematy są sztuczne do bólu. Ale łapie na nie więcej atencji niż jak w dzień udaje że pracuje. Dobrze, że ty łapiesz dużo atencji. Przypominam że ty za mną łazisz. A zresztą … zjeżdżaj. Nie cytuj mnie, bo cię nie lubię w sumie to dla mnie kompetentny co to piszesz, bo zbyt dużo obelżywych słów otrzymałam na temat zwykłego drinka. Gdzie to 1 raz gdy pije w tym roku. Edytowano 8 godzin temu przez Cold Updraft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ona raczej nic nie pije. Te jej tematy są sztuczne do bólu. Ale łapie na nie więcej atencji niż jak w dzień udaje że pracuje. Też mi się tak wydawało od dawna, dwoi się i troi żeby zwrócić na siebie uwagę, a że w inny sposób nie potrafi zainteresować sobą kogokolwiek to jest jak jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Еlciаа napisał: Też mi się tak wydawało od dawna, dwoi się i troi żeby zwrócić na siebie uwagę, a że w inny sposób nie potrafi zainteresować sobą kogokolwiek to jest jak jest. Elka jestem w idealnej pozycji by ci teraz napisać całą prawdę … spójrz na siebie , na swoje zdjęcia haha kleksowi jakiemuś stulejarzowi wysyłasz WAGINE TAK JAK DLA LEŻAKA. jesteś obrzydliwa i obła … co dzieciaki na to. A one na to mamo jeść hahahaha. Taki ktoś mnie krytykuje ? Dla dzieciatego przegrywa forumowego. Edytowano 8 godzin temu przez Cold Updraft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 68 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Cold Updraft napisał: Pare drinków z rodzicami nie czyni z człowieka pijanego. Litości Ale ty pijesz od 9 godzin. W senie 9 godzin temu byłaś po 3 martini. Trochę grubo. Zaopatrz sie w ostropest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Cold Updraft napisał: Elka jestem w idealnej pozycji by ci teraz napisać całą prawdę … spójrz na siebie , na swoje zdjęcia haha kleksowi jakiemuś stulejarzowi wysyłasz WAGINE TAK JAK DLA LEŻAKA. jesteś obrzydliwa i obła … co dzieciaki na to. A one na to mamo jeść hahahaha. Taki ktoś mnie krytykuje ? Dla dzieciatego przegrywa forumowego. Ja stwierdziłam tylko że twoje tematy niby po pijaku brzmią niewiarygodnie jak dla mnie. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaaa napisał: Ale ty pijesz od 9 godzin. W senie 9 godzin temu byłaś po 3 martini. Trochę grubo. Zaopatrz sie w ostropest Zdecydujcie się czy udaję czy pijana ….. żenujące. Jestem trzeźwa. A drink przy kolacji nie czyni z czlowieka. NIE BĘDĘ SIE NIKOMU TŁUMACZYĆ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja stwierdziłam tylko że twoje tematy niby po pijaku brzmią niewiarygodnie jak dla mnie. Tyle. Bo nie jestem po pijaku. Zrozum to szmato 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 0 Napisano 7 godzin temu Ostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 7 godzin temu Zdania są podzielone jak widać. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zdania są podzielone jak widać. xd Śmierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Masz spodnie jak ostatnia wiesniara … kto się tak ubierał. W latach 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Cold Updraft napisał: Masz spodnie jak ostatnia wiesniara … kto się tak ubierał. W latach 2008 No już kaczuszko nie denerwuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Cold Updraft napisał: Bo nie jestem po pijaku. Zrozum to szmato No, dokopałas mi tym tekstem tak bardzo mocno że aż chyba się zamkne w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No, dokopałas mi tym tekstem tak bardzo mocno że aż chyba się zamkne w sobie. Zbywam cię mroźnym powiewem powietrza. To karaluchy zamraża. Adios Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Cold Updraft napisał: Masz spodnie jak ostatnia wiesniara … kto się tak ubierał. W latach 2008 Kto ci powiedział że to 2008? To chyba około 2015. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 675 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Cold Updraft napisał: Bo nie jestem po pijaku. Zrozum to szmato Grzeczniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 3 Napisano 7 godzin temu Te gienkowe "pijackie" występy sa jak żywcem wyjęte zadania z jakichś bieda warsztatów aktorskich: improwizacja pod reakcję widowni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kto ci powiedział że to 2008? To chyba około 2015. Tak? A spodnie jak wiesniara ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Grzeczniej ♡ ♡ ♡ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 675 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Cold Updraft napisał: Tak? A spodnie jak wiesniara ostatnia. Przynajmniej nie kradnie zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cold Updraft 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Przynajmniej nie kradnie zdjęć Pasztetowa zawsze jest wiarygodna. Understand. Poza tym wypad, bo nie konwersuje z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach