KochamËlciè 12 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Czytalem jakis czas temu, ze pare lat temu wzial slub z Nicole, a potem wzieli rozwod xD Sad zadecydowal, ze John Frusciante musi placic swojej Nicole 20.000 dolarow miesiecznie zadoscuczynienia, bo jest bogaty, a ona biedna, i musi po rozwodzie trzymac ten sam poziom zycia, ktora utrzymywala bedac zona John'a. Taka to sobie pozyje. 20.000 dolarow miesiecznie za friko. Kto by tak nie chcial. Tez moglyscie wyjsc bogato za maz, a potem sie rozwiesc, to byscie mialy 100.000 zlotych miesiecznie za nic, i nie musialybyscie pracowac. Edytowano 10 godzin temu przez KochamËlciè Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 9 godzin temu To ty blokujesz, czy znowu Idzie na twoje konto? 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 9 godzin temu Blokuje bo lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu idzie na moje konto xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: To ty blokujesz, czy znowu Idzie na twoje konto? 🥴 oczywiście że on, zawsze jak się pojawia to tematy są blokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: idzie na moje konto xd Nie blokuj łysy schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu szczerbaty nie pieerdol, tylko klekaj i ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: idzie na moje konto xd Czyli Pravik i Moon oraz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Red Hat napisał: Nie blokuj łysy schizolu klekaj i ssij jak to robiles kotarbie, frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli Pravik i Moon oraz ty wyjeebane mam na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu dobrze, ze ktos blokuje, przynajmniej nie trzeba juz czytac waszych wypocin, jak sie wszyscy nawzajem ponizacie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Blokuje bo lubi. Blokuje bo nikt ze świrem pisać nie chce to na złość musi innym zablokować żeby nie popisali Edytowano 9 godzin temu przez Red Hat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu wyjeebane mam na was i na wasze klotnie, ja i tak gram w gry sobie i pisze z ludzmi w gierce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: wyjeebane mam na was i na wasze klotnie, ja i tak gram w gry sobie i pisze z ludzmi w gierce W tym mrozie? 🥶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Hat 11 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: wyjeebane mam na was i na wasze klotnie, ja i tak gram w gry sobie i pisze z ludzmi w gierce i blokujesz tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Red Hat napisał: Blokuje bo nikt ze świrem pisać nie chce to na złość musi innym zablokować żeby nie popisali Ja nawet kiedyś z nim pisałam ale zaczął wyzywać to trzeba było uciekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu Dobrze, ze znam angielski, to moge sobie popisac kulturalnie z milymi ludzmi ze Szkocji i z Anglii, a nie jakies polacy jak szczerbaty owsik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 9 godzin temu oby dowalilo w GB zime stulecia i 30 stopni mrozu wredny typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu nie martw sie o mnie, nie dowali takiej zimy stulecia, ale dzieki za troske Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 9 godzin temu Wystarczy jak będzie -20 też będzie ci ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, KochamËlciè napisał: nie martw sie o mnie, nie dowali takiej zimy stulecia, ale dzieki za troske Xd Dowali. Czemu blokujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 12 Napisano 9 godzin temu nie dowali, a -20 tez nie bedzie, ale mozecie sobie pomarzyc xD kiedys tez tak mowilem na starej miejscowce, oby mi nikt namiotu nie rozjeebal i plyt nie ukradl CD, a jednak przychodze pewnego dnia a tu wszystko rozjeebane wiec sobie dalej gdybajcie oby, ale tracicie czas, przegrywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach