SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Na chwilę wróciłam do moich dzieci bozych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 66 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Na chwilę wróciłam do moich dzieci bozych To Ty Boni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, SzlafrokSzlory napisał: Na chwilę wróciłam do moich dzieci bozych Ja wypisuje się z tej przyszywanej rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja wypisuje się z tej przyszywanej rodziny. Okej. Moja rodzina i tak kończy działalność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja wypisuje się z tej przyszywanej rodziny. Im wiecej w rodzinie tym lepiej. Można spiewać: Nienawidzę! Kiedy mówisz że mnie znasz Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Jęz ty nie byłaś w tej rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 55 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja wypisuje się z tej przyszywanej rodziny. Musisz jakieś oficjalne oświadczenie napisać kto cię wyhejtował, bo potem kilkunastu będzie się chełpiło tym dokonaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 749 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ja wypisuje się z tej przyszywanej rodziny. Do jutra jakoś damy radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Nie chce tu być już odchodzę jak bene boży. On mógł to i ja mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, WzorowaPaniDomu napisał: Musisz jakieś oficjalne oświadczenie napisać kto cię wyhejtował, bo potem kilkunastu będzie się chełpiło tym dokonaniem Nie powiedziałam że odchodze z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 55 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie powiedziałam że odchodze z forum. O ty sieroto 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Nie chce tu być już odchodzę jak bene boży. On mógł to i ja mogę Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. Edytowano 6 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie powiedziałam że odchodze z forum. Zniknij chociaż na pół roku 1 minutę temu, WzorowaPaniDomu napisał: O ty sieroto 🥺 Chciałabyś 2 ,5 rocznie dziecko pod opiekę od Elci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WzorowaPaniDomu 55 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie powiedziałam że odchodze z forum. 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. Niesamowita ... sprawa co ten przygłup powiedział. Masz jeszcze jakieś info dla kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. A co mnie ten zyeb obchodzi. Za duży wpływ mają inni na ciebie. Teraz to już i tak zmarnowaliśmy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 22 Napisano 6 godzin temu Elżbieta odchodzi i nie odchodzi - wszystko jasne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. Kiedy tak powiedział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Ale to nie chodzi o niego, po prostu wchodzę tu i napisze ze 2 posty a nagle rzuca się do mnie 10 osób, zostali nieliczni którzy piszą normalnie. Nie chce mi się już tu być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kiedy tak powiedział? Tydzień temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu Mi też nie. Możemy razem odejść dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu Razem raźniej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Mi też nie. Możemy razem odejść dzis. Możemy. Bardzo chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tydzień temu. Tydzień temu wyzywał tutaj ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Możemy. Bardzo chętnie. Ok. Idziemy do 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Lex powiedział że nie wraca tu, ja też nie widzę sensu dłużej tutaj marnować życia. ty robisz za rzecznika i nimfy i lexa ? a jak byczy zaproponuje lexowi ze za tysiaca pozwoli sie zdominowac to tez bedziesz posredniczyc ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 6 godzin temu (edytowany) przekaz jarkowi ze szkoda ze go nie bedzie dobra beka byla z niego czasami. bede za nim tesknil do czasu az sie tu nie pojawi z nowym zyciorysem. Edytowano 6 godzin temu przez ***** moona i salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, a0fd967e3b napisał: Przypomnijcie sobie wpis małolata. On jest heteroseksualny więc turlaj dropsa albo pal wrotki. Whatever. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 17 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, slońcewmroku napisał: Elżbieta odchodzi i nie odchodzi - wszystko jasne xD Żartowałem z tą Odessą i jeżeli nam się wpadnie, będziemy razem budowali dom dla małego kogoś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: przekaz jarkowi ze szkoda ze go nie bedzie dobra beka byla z niego czasami. Znajdź mój post jak piaalam ze ktoś z forum tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach