SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Nie będziesz niszczył wiekopomnej daty mojego odejścia gnoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Nie będziesz niszczył wiekopomnej daty mojego odejścia gnoju Od którego momentu znikamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Od którego momentu znikamy? Do 2 wydluzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Wpisujcie się na listę kto chce do rytuału odcięcia kafeterii. Kto chce zostawia 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Do 2 wydluzam Do 2 w nocy? Ok, zgadzam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: Do 2 wydluzam Daj jej więcej czasu, bo Ela ma tutaj tyle powiązań, że nie zdąży wszystkiego zamknąć xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Wpisujcie się na odcięcie ostateczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu Zmieniacie te niki jak poyeb.. nii. Idzie się pogubić, kto jest kto. Nie wiem komu dać z liścia, a komu w tyłek wchodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zmieniacie te niki jak poyeb.. nii. Idzie się pogubić, kto jest kto. Nie wiem komu dać z liścia, a komu w tyłek wchodzić. A wiesz kim ja jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A wiesz kim ja jestem? Też pytanie. Oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Do 2 w nocy? Ok, zgadzam się. wiekszosc czytala jaki jest heteroseksualny po prostu lykasz kazdy kit i dlatego m.in czesc ludzi ma z ciebie beke teraz. naczelny narkoman kafe wyzywa cie i tyra od lat a ty privkujesz z nim, drugi cie osmieszla i wywala co mu pisalas bo lubi byc gwiazda a ty znowy chodz na priv bo mam do ciebie slabosc. o lezaku z litosci nie wspomne wiec jest beka z ciebie ale nie placz moze jutro ja napisze cos glupiego i ze mnie sie beda smiali ci zli ludzie a zapomnialem jeszcze o jednym od czego sie chyba zaczela beka czyli od tego jak menel rzucil ze by wylomotal znana tu lekomanke a ty zrobilas z siebie alfonsa posrednika. no masz ty rozum ? teraz jeszcze te zapewnienia ze znanu tu dominator mlodych chlopcow jest hetero nie da sie nie miec z ciebie beki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Nikt? To spjerdalac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Też pytanie. Oczywiście No to dobrze że chociaz tyle wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: wiekszosc czytala jaki jest heteroseksualny po prostu lykasz kazdy kit i dlatego m.in czesc ludzi ma z ciebie beke teraz. naczelny narkoman kafe wyzywa cie i tyra od lat a ty privkujesz z nim, drugi cie osmieszla i wywala co mu pisalas bo lubi byc gwiazda a ty znowy chodz na priv bo mam do ciebie slabosc. o lezaku z litosci nie wspomne wiec jest beka z ciebie ale nie placz moze jutro ja napisze cos glupiego i ze mnie sie beda smiali ci zli ludzie a zapomnialem jeszcze o jednym od czego sie chyba zaczela beka czyli od tego jak menel rzucil ze by wylomotal znana tu lekomanke a ty zrobilas z siebie alfonsa posrednika. no masz ty rozum ? teraz jeszcze te zapewnienia ze znanu tu dominator mlodych chlopcow jest hetero nie da sie nie miec z ciebie beki Dobra, bo się zaraz zesrasz. Nie produkuj się tak, bo kto się przejmuje randomem z kafe. ja yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 6 godzin temu tego belkotu dziadka lipedzia nie da sie czytac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: wiekszosc czytala jaki jest heteroseksualny po prostu lykasz kazdy kit i dlatego m.in czesc ludzi ma z ciebie beke teraz. naczelny narkoman kafe wyzywa cie i tyra od lat a ty privkujesz z nim, drugi cie osmieszla i wywala co mu pisalas bo lubi byc gwiazda a ty znowy chodz na priv bo mam do ciebie slabosc. o lezaku z litosci nie wspomne wiec jest beka z ciebie ale nie placz moze jutro ja napisze cos glupiego i ze mnie sie beda smiali ci zli ludzie a zapomnialem jeszcze o jednym od czego sie chyba zaczela beka czyli od tego jak menel rzucil ze by wylomotal znana tu lekomanke a ty zrobilas z siebie alfonsa posrednika. no masz ty rozum ? teraz jeszcze te zapewnienia ze znanu tu dominator mlodych chlopcow jest hetero nie da sie nie miec z ciebie beki Pisalam o małolacie ze jest hetero bo mun co chwile o nim wspomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Nikt? To spjerdalac No ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No ja. Zapisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: tego belkotu dziadka lipedzia nie da sie czytac xD Jak się wczuł moher Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Pisalam o małolacie ze jest hetero bo mun co chwile o nim wspomina. a to przepraszam sadzilem ze o lexie a temat zablokowany juz byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 6 godzin temu (edytowany) lipedz jak pisze ten belkot i wysrywy to pewno mu piana z pyska wylatuje podczas pisania hahah Edytowano 6 godzin temu przez KochamËlciè Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, ***** moona i salowa napisał: wiekszosc czytala jaki jest heteroseksualny po prostu lykasz kazdy kit i dlatego m.in czesc ludzi ma z ciebie beke teraz. naczelny narkoman kafe wyzywa cie i tyra od lat a ty privkujesz z nim, drugi cie osmieszla i wywala co mu pisalas bo lubi byc gwiazda a ty znowy chodz na priv bo mam do ciebie slabosc. o lezaku z litosci nie wspomne wiec jest beka z ciebie ale nie placz moze jutro ja napisze cos glupiego i ze mnie sie beda smiali ci zli ludzie a zapomnialem jeszcze o jednym od czego sie chyba zaczela beka czyli od tego jak menel rzucil ze by wylomotal znana tu lekomanke a ty zrobilas z siebie alfonsa posrednika. no masz ty rozum ? teraz jeszcze te zapewnienia ze znanu tu dominator mlodych chlopcow jest hetero nie da sie nie miec z ciebie beki Uważasz że ja się przejmuje beką tutejszą ze mnie i płacze bo mi źle? Ja mam to tak naprawdę w dupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: lipedz jak pisze ten belkot i wysrywy to pewno mu piana z pyska wylatuje podczas pisania hahah Ja myślę, że ma wtedy wzwód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Uważasz że ja się przejmuje beką tutejszą ze mnie i płacze bo mi źle? Ja mam to tak naprawdę w dupie. no sprawiasz takie wrazenie i robisz dramaty ale gdzie ty znajdziesz nastepnych przegryuwow jak stad odejdziesz wiec bedziesz zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: a to przepraszam sadzilem ze o lexie a temat zablokowany juz byl Mun ma piêrdolca na punkcie małolata a ty na punkcie lexa. To z Jaroslawem też było o nim. Edytowano 6 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mun ma piêrdolca na punkcie małolata a ty na punkcie lexa. To z Jaroslawem też było o nim. nie na punkcie lexa a glupoty nic nie proadze ze lex to chodzaca glupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: no sprawiasz takie wrazenie i robisz dramaty ale gdzie ty znajdziesz nastepnych przegryuwow jak stad odejdziesz wiec bedziesz zawsze Gdzie ja robie ten dramat? No słucham? Ja w 99% odpowiadam na to co ktoś mnie cytuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 6 godzin temu no, coz Elcia kopnela srunka dla mlodszego Anulek Kwikernes tak samo xD tez wolala mlodszego i bogatszego menadzera z korpo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Jak się wczuł moher A z godzinę temu na innym temacie jego partnerka próbowała mnie cisnąć elaboratami swoimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach