Еlciаа 429 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: no, coz Elcia kopnela srunka dla mlodszego Anulek Kwikernes tak samo xD tez wolala mlodszego i bogatszego menadzera z korpo xd Malolat był tylko menadżerem w kfc. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Malolat był tylko menadżerem w kfc. xD Fajno bo kurczaki za darmo pewnie przynosi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Fajno bo kurczaki za darmo pewnie przynosi Juz pisalam, unikajcie kfc we wtorki. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A z godzinę temu na innym temacie jego partnerka próbowała mnie cisnąć elaboratami swoimi. penwie nie wiedziala ze jak tekst ma wiecej jak 50 znakow to nie dasz rady przyswoic tyle tresci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 749 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: A z godzinę temu na innym temacie jego partnerka próbowała mnie cisnąć elaboratami swoimi. A ten z którym teraz dyskutujesz niedawno mieszał cię z błotem do samego dna. Fajne masz te swoje uniwersum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Malolat był tylko menadżerem w kfc. xD robi chlop kariere pewnie to ci zaimponowalo w sumie zestawiajac z taksowkarzem cpunem to jednak progress Edytowano 7 godzin temu przez ***** moona i salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A z godzinę temu na innym temacie jego partnerka próbowała mnie cisnąć elaboratami swoimi. Ja rozumiem, że ktoś komuś moze wytknac zachowanie, które mu się nie podoba, ale takie latanie przez x dni co ma na celu? Zwykle wylewanie frustracji. No chyba, że ktoś myśli, że takim .....m zmienia dorosłego człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu haha menadzerem w kfc, niezle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja rozumiem, że ktoś komuś moze wytknac zachowanie, które mu się nie podoba, ale takie latanie przez x dni co ma na celu? Zwykle wylewanie frustracji. No chyba, że ktoś myśli, że takim .....m zmienia dorosłego człowieka a ty po co biegales za lezakiem caly tydzien i pisales co ci elka wywalila o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Juz pisalam, unikajcie kfc we wtorki. xd Kurito bym zjadla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: robi chlop kariere pewnie to ci zaimponowalo w sumie zestawiajac z taksowkarzem cpunem to jednak progress Jeszcze był menadżerem w pizzy hut. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: haha menadzerem w kfc, niezle xD nawet ty sie z tego smiejesz a elka mysli ze to jakies dokonanie zyciowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Kurito bym zjadla. Tego akurat nigdy nie próbowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu ja sie nie smieje, ja menadzerem nigdy nie bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu to niezly ten malolat, taki mlody a juz menadzer haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: nawet ty sie z tego smiejesz a elka mysli ze to jakies dokonanie zyciowe Skąd ty wiesz co ja myślę? Żadne to dokonanie, sama miałam lepszą prace i wyższe stanowisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jeszcze był menadżerem w pizzy hut. xD wow nastepna praca pewnie bedzie menago w mcdonaldzie dostanei karte znizkowa i dziecko bedzie mialo frytki za pol ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu jak dla mnie spoko, bo ja menadzerem nigdy nie bylem i watpie, ze kiedykolwiek bym zostal jednym nie chcialoby mi sie, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Skąd ty wiesz co ja myślę? Żadne to dokonanie, sama miałam lepszą prace i wyższe stanowisko. no juz 5 raz to powtarzasz w tym tygodniu z duma to mam wniosek jaki mam. tak wiem pamietam jak pisalas o swojej pracy w metrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: ja sie nie smieje, ja menadzerem nigdy nie bylem Libed rozumie wszystko inaczej a nawet wie co kto myśli. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: wow nastepna praca pewnie bedzie menago w mcdonaldzie dostanei karte znizkowa i dziecko bedzie mialo frytki za pol ceny Lepsza taka niż by miał kraść. Biznesmeni z kafe xD milionery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu Dziwne, ze libed taki utalentowany psychiatra, jasnowidz i czyta w myslach, a jeszcze nagrody Nobla mu nie przyznali za wybitne osiagniecia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: Dziwne, ze libed taki utalentowany psychiatra, jasnowidz i czyta w myslach, a jeszcze nagrody Nobla mu nie przyznali za wybitne osiagniecia xD Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Lepsza taka niż by miał kraść. Biznesmeni z kafe xD milionery nie mowie ze zla i chwala mu ze jako jedyny w tej rodzinei pracuje. dziwie sie czemu elka to powtarza juz n-ty raz w tym tygodniu tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: no juz 5 raz to powtarzasz w tym tygodniu z duma to mam wniosek jaki mam. tak wiem pamietam jak pisalas o swojej pracy w metrze 3 raz ale w tym półroczu. Nie pisalam ze w metrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, ***** moona i salowa napisał: nie mowie ze zla i chwala mu ze jako jedyny w tej rodzinei pracuje. dziwie sie czemu elka to powtarza juz n-ty raz w tym tygodniu tylko Ty o pisie częściej powtarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: wow nastepna praca pewnie bedzie menago w mcdonaldzie dostanei karte znizkowa i dziecko bedzie mialo frytki za pol ceny Praca jak praca każda jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: 3 raz ale w tym półroczu. Nie pisalam ze w metrze. ja pamietam jak pisalas ze bylas brygadzistka w jakiejs ekipie co metro sprzata moze pisalas o roznych pracach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: a ty po co biegales za lezakiem caly tydzien i pisales co ci elka wywalila o nim Żeby mu dosrac, ale już tak nie robię. Wyrosłem z tego. Nawet za salową nie biegam. Teraz lubię widmoczka szturchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 429 Napisano 7 godzin temu Co bym nie napisała to się przypiêrdalacie. Chüj z wami (nie wszystkimi) nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach