SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaaa napisał: To nie o to chodzi czy babochlop czy nie szpachlowanie tyczy sie konrketnej czynności w makijazu i absolutnie nie dotyczy ona oczu To jest taka kobieta jak ta królowa z seksmisji która okazała sie facetem Elcia i anastazja szpachlujom jak każda ukrainka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KochamËlciè napisał: WIdocznie Seven jest bardzo przyjazna, nie to co wy, tylko klotnie i wyzwiska i rzadzenie innym co maja robic Mitomani są najczęściej przyjaźni i maja również ciekawe historie zawsze do opowiedzenia miecz ze szczególnej szczerosci tez nie słynal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu Dobra nie chce mi sie już elaboratow pisać bo znów jakis zyeb genetyczny blokuje elcia dobra decyzja wyloguj sie trochę do zycia i dzieci ja ci nie zycze zle na pewno koniotrzepy z priva ci tego nie doradza ale to nie znaczy ze to dobrzy doradcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu mitoman to ty jestes i twoj narzeczony, tutko z paryza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu a moze ty sie wyloguj i dzieci porob, pewnie lipedz do tej pory cie nie zahaczyl, bo mu nie staje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu 53 minuty temu, SzlafrokSzlory napisał: Do 2 wydluzam Ja bym sie wpisała ale ty wracasz po 4h od odejścia:p jak sernik już ci Nie wierze sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaaa napisał: Ja bym sie wpisała ale ty wracasz po 4h od odejścia:p jak sernik już ci Nie wierze sorry Dobra wpisuje i to over Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: a moze ty sie wyloguj i dzieci porob, pewnie lipedz do tej pory cie nie zahaczyl, bo mu nie staje xD Sp… do psychiatry bo masz wypowiedzi i mental dziecka. Rym cym czytał twoje stare wypowiedzi i okazało sie ze zaliczyłeś ostry regres intelektualny od tamtego momentu. Wspolczuje ci ale leczenia za ciebie nikt nie podejmie Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, SzlafrokSzlory napisał: Dobra wpisuje i to over Od 2? To ze spokojem bo ja muszę spadać kolo północy;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu Bede robil sobie co bede chcial krejzi, ale ty mozesz juz sie wylogowac, na zdrowie ci to wyjdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KochamËlciè napisał: mitoman to ty jestes i twoj narzeczony, tutko z paryza xD Piszą ze to ty jednak dajesz duupy. czemu wszystkie kuurwy forumowe nazywaja mnie tutka? Kolejny ewenement tego uniwersum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu tak samo pisza, ze jestes paryska prostyytutka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaaa napisał: Piszą ze to ty jednak dajesz duupy. czemu wszystkie kuurwy forumowe nazywaja mnie tutka? Kolejny ewenement tego uniwersum Tu wszyscy som chorzy. Udowodnij że nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 901 Napisano 7 godzin temu Pieprz też wyzywa od kureff, a to taka przykładna katoliczka. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KochamËlciè napisał: a moze ty sie wyloguj i dzieci porob, pewnie lipedz do tej pory cie nie zahaczyl, bo mu nie staje xD pilnuj sie zeby cie znowu jakichs 5 ahmedow nie zahaczylo bo znowu bedziesz plakal na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu Prawie wszyscy nadają sie tutaj do leczenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu 5 ahmedow to krejzi zahaczylo w paryzu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Prawie wszyscy nadają sie tutaj do leczenia. No wiem. Ty i widmo bynajmniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlciè napisał: tak samo pisza, ze jestes paryska prostyytutka xD ten kto to wymyslil czyli twoj idol moon o tobie pisze to samo i o twojej matce chyba tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu a moze sobie nikt nie wymyslil tego, tylko krejzi naprawde jest paryska tutka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, KochamËlciè napisał: mitoman to ty jestes i twoj narzeczony, tutko z paryza xD A to sie zdecyduj w końcu bo jeszcze niedawno tutka była najlepsza dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu ale sadzi sie do mnie bez powodu, i wysyla do psychiatry, wiec cos jej odjeebalo znowu i ma nie tak z glowa cos nie kocham takich niestabilnych dziewczyn z haluksem na stopce, fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 679 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Prawie wszyscy nadają sie tutaj do leczenia. Oprócz widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, SzlafrokSzlory napisał: No wiem. Ty i widmo bynajmniej My najbardziej normalni z tego co tutaj widzę i jestem rozczarowana że istnieje takie forum wariatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, KochamËlciè napisał: tak samo pisza, ze jestes paryska prostyytutka xD Ale ja sie nie zalilam na forum ze boli mnie odbyt bo dawałam duupy za kurtkę, ty tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 22 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KochamËlciè napisał: a moze sobie nikt nie wymyslil tego, tylko krejzi naprawde jest paryska tutka? a moze twoj stary byl szympansem dlatego ty jestes jaki jestes i to nie zadna schizofrenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: My najbardziej normalni z tego co tutaj widzę i jestem rozczarowana że istnieje takie forum wariatów Hahaha kolejna odklejona bohaterka uniwersum Kafe. widmok stary cwel peedofil i stalker o iq ameby najnormalniejszy. te samotne mamuśki są strasznie zdesperowane, statystycznie pewnie najczęstsze ofiary tzw oszustów matrymonialnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu byl szympansem czy nie byl, wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamËlciè 11 Napisano 7 godzin temu to pokaz screeny, gdzie sie zalilem, ze mnie boli doopa, albo wypieerdalaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaaa 76 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KochamËlciè napisał: ale sadzi sie do mnie bez powodu, i wysyla do psychiatry, wiec cos jej odjeebalo znowu i ma nie tak z glowa cos nie kocham takich niestabilnych dziewczyn z haluksem na stopce, fuj A ja blokerów którzy sie nie leczą , z łysa głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach