SzlafrokSzlory 94 Napisano 7 godzin temu Niestety wciąż ta sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 6 godzin temu Ja wiem, że Trochę się starasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 94 Napisano 6 godzin temu Nie patrze w lustro. Temat nieaktualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Ja wiem, że Trochę się starasz Zarabiasz co nieco i masz jaguara. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zarabiasz co nieco i masz jaguara. jak zarabiasz trochę więcej to Cię stać na wczasy w Mielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak zarabiasz trochę więcej to Cię stać na wczasy w Mielnie A jak zarabisz jeszcze więcej to wylądujesz w łazience. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 6 godzin temu Nigdzie nie zarobisz tak jak tam Wspaniałe miasto Amsterdam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 20 Napisano 6 godzin temu tatuaż zrobię sobie na pupie: 'żyć w Amsterdamie, mieć wszystko w doopie' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1471 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tatuaż zrobię sobie na pupie: 'żyć w Amsterdamie, mieć wszystko w doopie' Dobra ale potem pokazesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach