a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 21:57 (edytowany) Ja Odessa https://iili.io/fv5jYHg.jpg Edytowano niedziela o 21:58 przez a0fd967e3b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 22:01 masz stopy s...ielu i przestań blokować https://files.catbox.moe/v3o9hs.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 22 Napisano niedziela o 22:02 O nie! Ona w brzuchu ma kolejne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 22:03 1 minutę temu, slońcewmroku napisał: O nie! Ona w brzuchu ma kolejne xD Może nie miała 123454 cesarek i tylko dochodzi do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 22 Napisano niedziela o 22:06 2 minuty temu, a0fd967e3b napisał: Może nie miała 123454 cesarek i tylko dochodzi do siebie Może tak być, bo niektóre młode mamy mają taki brzuch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzlafrokSzlory 95 Napisano niedziela o 22:08 Jaki romantyk xD widać że ci odpjerdala totalnie cpunie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 22:11 2 minuty temu, slońcewmroku napisał: Może tak być, bo niektóre młode mamy mają taki brzuch. Ponoć można rozchodzić te rzeczy. Faceci teź Ty Gdańsk, ja Odessa, ale będę z Tobą do 5 roku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 22:18 Ta ...ka właśnie napisała, że ma w dupie totalnie wszystko. DUMBO włączaj mafie skoro tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a0fd967e3b 18 Napisano niedziela o 22:24 21 minut temu, slońcewmroku napisał: O nie! Ona w brzuchu ma kolejne xD To już koniec naszej miłości, ale z powodu trefnych numerów. Dziękuje i kocham xD https://files.catbox.moe/v183ha.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slońcewmroku 22 Napisano 23 godziny temu 11 godzin temu, a0fd967e3b napisał: To już koniec naszej miłości, ale z powodu trefnych numerów. Dziękuje i kocham xD Moje konto też jest z tych trefnych numerów i zobacz jak długo je mam Co to w ogóle za temat? Moderacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatura mody 2 Napisano 21 godzin temu 14 godzin temu, a0fd967e3b napisał: masz stopy s...ielu i przestań blokować To może być Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 18 Napisano 19 godzin temu Mówisz że wyglądam jak Arabka tera, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 10 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, Córka mi zmarła napisał: Mówisz że wyglądam jak Arabka tera, dzięki Ona włoska, ale o jakimś takim pochodzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 10 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, slońcewmroku napisał: Co to w ogóle za temat? Moderacja! Hej, a przyszli ta moderacja? Edytowano 19 godzin temu przez ( ^_^)/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 18 godzin temu zabierz Klaudelizę z Gdańska do Odessy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 10 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: zabierz Klaudelizę z Gdańska do Odessy Bo co? W... ci się na odchodne marzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 18 Napisano 17 godzin temu 40 minut temu, mr_Kumpir napisał: zabierz Klaudelizę z Gdańska do Odessy Co ci przeszkadza Klaudia że louda nie robi Czarnkowi? To jej prywatna sprawa i preferencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 18 Napisano 17 godzin temu Kompik też lepszy masz od lerzaczka, nie wiem co tu wyższe sfery robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Klaudia robi loda przemkowi srunowi i przyjmuje klientów w jego mieszkaniu we Wrocławiu. tak ja hebluja, że cały Wrocław słyszy, jak drze ryja xD Edytowano 17 godzin temu przez KochamElciè Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 10 Napisano 16 godzin temu 41 minut temu, KochamElciè napisał: Klaudia robi loda przemkowi srunowi i przyjmuje klientów w jego mieszkaniu we Wrocławiu. tak ja hebluja, że cały Wrocław słyszy, jak drze ryja xD Dupcymy się po cichu, trochę gryzie w rękę gdy ją próbuje uciszać z powodu sąsiądów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 2 Napisano 16 godzin temu (edytowany) No i klienci też ja duupca i twoi koledzy xdd Edytowano 16 godzin temu przez KochamElciè Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 53 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 8 godzin temu, slońcewmroku napisał: Moje konto też jest z tych trefnych numerów i zobacz jak długo je mam Co to w ogóle za temat? Moderacja! Przecież numery nie maja znaczenia, Moona za trolling blokują z automatu bo jest na czarnej liscie Edytowano 15 godzin temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach