mr_Kumpir 184 Napisano 9 godzin temu dziś ojciec mi wysłał zdjęcia jej dowodu sprzed 10 lat i dzisiejsze i skubana wygląda młodziej niż wtedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dziś ojciec mi wysłał zdjęcia jej dowodu sprzed 10 lat i dzisiejsze i skubana wygląda młodziej niż wtedy xD może odmłodniała bez ciebie, Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 8 godzin temu a rente masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 18 Napisano 8 godzin temu Ale że tak się spięła że aż zmarszczki się jej porobiły hm mi raz koleżanka powiedziała że wyglądam 10 lat młodziej po tym jak się rozluźnilam w saunie po silcem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 8 godzin temu nie ma zmarszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 21 Napisano 8 godzin temu daj się ugryźć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 8 godzin temu Nastąpiła odwrotność procesu starzenia i niedługo będzie młodsza od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 8 godzin temu Pewnie pije nektar i je ambrozje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: daj się ugryźć a ty co bana dostałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 21 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ty co bana dostałeś za niewinność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: za niewinność I za tatuaż Edytowano 7 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach