mr_Kumpir 184 Napisano 12 godzin temu dziś ojciec mi wysłał zdjęcia jej dowodu sprzed 10 lat i dzisiejsze i skubana wygląda młodziej niż wtedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwony nadolbrzym 3 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dziś ojciec mi wysłał zdjęcia jej dowodu sprzed 10 lat i dzisiejsze i skubana wygląda młodziej niż wtedy xD może odmłodniała bez ciebie, Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 12 godzin temu a rente masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 18 Napisano 11 godzin temu Ale że tak się spięła że aż zmarszczki się jej porobiły hm mi raz koleżanka powiedziała że wyglądam 10 lat młodziej po tym jak się rozluźnilam w saunie po silcem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 11 godzin temu nie ma zmarszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 21 Napisano 11 godzin temu daj się ugryźć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 82 Napisano 11 godzin temu Nastąpiła odwrotność procesu starzenia i niedługo będzie młodsza od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 11 godzin temu Pewnie pije nektar i je ambrozje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 184 Napisano 11 godzin temu 34 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: daj się ugryźć a ty co bana dostałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 21 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ty co bana dostałeś za niewinność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1475 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: za niewinność I za tatuaż Edytowano 10 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach