Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu I doszła 3050rtx tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 23 godziny temu, Córka mi zmarła napisał: Ale cisza trzeba założyć temat do chwalenia się fujarami, bogactwem i big dupom to będą pisać wtedy dopiero Trzeba by jeszcze rzutnik wymienić na 150" Fullhd korekcja tesz w poziomie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Ogólnie pada mi 1tb hdd z 2021 roku używany i mam problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: I doszła 3050rtx tak Ciekawe za co mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Ogólnie pada mi 1tb hdd z 2021 roku używany i mam problem Pewnie chiński Bo mój hdd Seagate ma 15 lat i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Trzeba by jeszcze rzutnik wymienić na 150" Fullhd korekcja tesz w poziomie huh Jest taki model jeden 3150zl 3500 lumen zamiast 2000 150" zamiast 120-130" i w poziomie ale drogo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, wyleniały sratuszczak napisał: Ciekawe za co mitomanie Karta za zarobione na 3 grach a xbox one x na przyszłe zarobki wyjdzie 200zl bo to zestaw tylko muszę sprzedać gratisy za 400 I ładnie będzie bo ps4slim dałem 220 tutaj 200 wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Xbox one x do sypialni bo 4k teszma to wgram na pół hdd 500gb stasyq warte 100 euro plus gry xbox x360 i xone w fullhd60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, wyleniały sratuszczak napisał: Pewnie chiński Bo mój hdd Seagate ma 15 lat i działa On pochodzi albo z ps4slim udawał 500gb albo z laptopem dostałem w lombardzie jak brałem sony vaio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jest taki model jeden 3150zl 3500 lumen zamiast 2000 150" zamiast 120-130" i w poziomie ale drogo huh dla normalnego człowieka to 3 tygodnie pracy za minimalną krajową a dla ciebie drogo Edytowano 5 godzin temu przez wyleniały sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, wyleniały sratuszczak napisał: dla normalnego człowieka to 3 tygodnie pracy za minimalną krajową a dla ciebie drogo Drogo bardzo drogo bo życie kosztuje nie masz tak że zarobisz 3150 i możesz wydać 3150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Jest czynsz oplaty dentysty uzywki jedzenie przyjemności jak donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, wyleniały sratuszczak napisał: Pewnie chiński Bo mój hdd Seagate ma 15 lat i działa Buduje jutro ultimate głównego kompa i5 7500 4core 3,8Ghz gen7 16gb ddr4 2x 256gb ssd raid0 3050rtx 6gb Windows 10-11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 11 Napisano 5 godzin temu Szczerbaty normalny nie jest, a wie najlepiej co jest normalne haha To tak jak Klaudiusz i Krejzi piszące Elci jak się opiekować dziećmi Albo leżak piszący o tym jak zarabiać pieniądze. Bierz tam te psychotropy owsik, a od normalnych ludzi się odczep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Ostatnio jak zarobiłem 3000 jednorazowo to wszystko poszło na dentyste i nic nie kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciè napisał: Albo leżak piszący o tym jak zarabiać pieniądze. Trzeba robić jak cex kupujesz gry po 5 sprzedajesz po 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Tam w uk chyba jest cex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 11 Napisano 5 godzin temu No jest, ale dawno w nim nie byłem, bo po co Co nie kupię, to potem albo gubię albo mi ktoś kradnie. Dlatego nie chcę już nic mieć. Chce byc zdrowy i tylko tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, wyleniały sratuszczak napisał: dla normalnego człowieka to 3 tygodnie pracy za minimalną krajową a dla ciebie drogo Ps3ss poszło do salonu pod rzutnik jako trzecie urządzenie teraz jest 1080i: Ps3ss hen 120" 16:9 Ps4s hen 120" 16:9 I pc 630hd 130" 16:10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, wyleniały sratuszczak napisał: dla normalnego człowieka to 3 tygodnie pracy za minimalną krajową a dla ciebie drogo Więc mozesz zarabiać pieniądze pracować ale jak masz według tego co napisałeś 4200 a koszty stałe 4000 życia to taki rzutnik to jest 15 miesięcy ciukania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciè 11 Napisano 5 godzin temu Szczerbaty nawet 10zl nie ma, chyba że mu mama da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElciè napisał: Szczerbaty nawet 10zl nie ma, chyba że mu mama da. Jak się człowiek sam utrzymuje nie jak szczerbaty na garbie starej to nawet 600 na kartę graficzną czy xboksa jest ciężko ogarnąć bo to jest tak że nawet jak zarobisz ekstra 600 to potrafi wypaść dentysta i prąd i nie ma 600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Buduje jutro ultimate głównego kompa i5 7500 4core 3,8Ghz gen7 16gb ddr4 2x 256gb ssd raid0 3050rtx 6gb Windows 10-11 o kur.wa ale bieda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyleniały sratuszczak 5 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Jak się człowiek sam utrzymuje nie jak szczerbaty na garbie starej to nawet 600 na kartę graficzną czy xboksa jest ciężko ogarnąć bo to jest tak że nawet jak zarobisz ekstra 600 to potrafi wypaść dentysta i prąd i nie ma 600 Ty się sam nie utrzymujesz tylko z zajeebanych pieniędzy z emerytury matki albo z renty n łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, wyleniały sratuszczak napisał: o kur.wa ale bieda Gebiusz na tiktoku dziewczyna gorszy sprzedaje 1150 i som chętni Jej zestaw i5 6600 gen6 rx480 512gb ssd 450w 16gb ddr3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, wyleniały sratuszczak napisał: Ty się sam nie utrzymujesz tylko z zajeebanych pieniędzy z emerytury matki albo z renty n łeb Ja sam na siebie zarabiam w tamtym roku zarobiłem 53tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Czyli wartość mojego pcta to gdzieś ~1500 a wydałem 750 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Pare części z innych ale się kombinuje to się ma huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, wyleniały sratuszczak napisał: o kur.wa ale bieda Wszystko będzie chodzić albo 3 monitory albo 1 ale będzie śmigać jak ta lala nawet najnowsze gry z ps5 i xsx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 127 Napisano 5 godzin temu Później trafi pod rzutnik a ja se ogarne 5070rtx pcta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach