Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu dobrz miec zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu bojemy sie smierci i choroby, ale nie ma powodu chyba paranoja jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 1 godzinę temu ja akurat lubię zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 1 godzinę temu Ja się nie boje, bo i tak mógłbym już umrzeć xD W lesie fajnie umierać słuchając cwierkania ptaszków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 1 godzinę temu Nom sama w sobie śmierć spoko ale taka w delirce jakiejś albo strachu brr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 1 godzinę temu Najgorzej jak boli i się leży w szpitalu i wiadomo, że już koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcië;d 0 Napisano 1 godzinę temu Ja uciekam spac, może mi coś się przyśni dzisiaj fajnego. Jutro idę po buty stare i dres i zostawię sobie w szafce na pływalni, gdy będę chciał uderzyc na siłkę. Wieczorami jest tyle bab tam w legginsach, wyginają się, szok. Ile oni tam kasy trzepią jak tyle ludzi przychodzi i od każdego po £90 miesięcznie. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Córka mi zmarła 35 Napisano 51 minut temu (edytowany) Elo zią ja sobie posiedzę i podumam bo się czuje trochę bardziej sobom Edytowano 51 minut temu przez Córka mi zmarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach