karolinkajur 12 Napisano poniedziałek o 12:18 Jak namówić męża na zdradę kontrolowaną? mam ochotę na seks z innym mężczyzną, np w hotelu, a mąż ma o tym wiedzieć że tam jestem i co robię, po czym przychodzę do domu i robię to z nim. mąż się nie chce zgodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
♡♡♡♡ 6 Napisano poniedziałek o 16:57 Jeżeli go to nie kręci to będzie ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano poniedziałek o 19:38 pochowaj mu wszystkie czapki jak mu głowa dobrze zmarznie to jest szansa, że ostatnie komórki mózgowe wymarzną i się zgodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano poniedziałek o 20:19 39 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pochowaj mu wszystkie czapki jak mu głowa dobrze zmarznie to jest szansa, że ostatnie komórki mózgowe wymarzną i się zgodzi Najlepiej jakby był łysy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano poniedziałek o 20:34 8 godzin temu, karolinkajur napisał: Jak namówić męża na zdradę kontrolowaną? mam ochotę na seks z innym mężczyzną, np w hotelu, a mąż ma o tym wiedzieć że tam jestem i co robię, po czym przychodzę do domu i robię to z nim. mąż się nie chce zgodzić Załatw dla męża jakaś piękną kobietę to może sie zgodzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 0 Napisano wtorek o 12:56 Nie każdy chłop jest taki sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 44 Napisano wtorek o 13:20 11 godzin temu, Patryk20 napisał: Nie każdy chłop jest taki sam Wymień różnice. Pierwsze pięć z brzegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 44 Napisano wtorek o 13:21 Dnia 19.01.2026 o 09:19, Onaaaa napisał: Najlepiej jakby był łysy. A ty co tam porabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 44 Napisano wtorek o 13:21 Dnia 19.01.2026 o 08:38, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pochowaj mu wszystkie czapki jak mu głowa dobrze zmarznie to jest szansa, że ostatnie komórki mózgowe wymarzną i się zgodzi Cześć! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 9 godzin temu Dnia 20.01.2026 o 14:20, Seven napisał: Wymień różnice. Pierwsze pięć z brzegu. 1. Niski - wysoki 2. Mądry - głupi 3. Zazdrośnik - bezpłciowy 4. Sprawny - bezprawny 5. Z krótkim - normalnym - długim (białe kruki) ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, m_areczek napisał: długim (białe kruki) I beg to differ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: I beg to differ Serio, sądzisz, że co drugi ma 20 cm??? No tak, zależnie od tego, co znaczy "długi"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu co drugi nie ale Skyn Large można dostać w każdym Rossmannie - zakładam, że jednak więcej sprzedają niż wyrzucają i chyba nie zatowarowywaliby wszystkich sklepów gdyby nikt tego towaru nie kupował poważniejsze rozmiary dalej można kupić tylko on-line no i nie każdy kupuje gumki więc to tylko jakiś ułamek obrazu (ale jedyna okazja gdzie jakoś realnie statystycznie można 'zbadać' rozmiar) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, m_areczek napisał: Serio, sądzisz, że co drugi ma 20 cm??? No tak, zależnie od tego, co znaczy "długi"... Długi czyli taki że rośnie jak kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Długi czyli taki że rośnie jak kłamiesz długi czyli jak nie oddajesz pieniędzy na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: można dostać w każdym Rossmannie Reklama kontrolowana??? Miałem na myśli nos, nie didlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: długi czyli jak nie oddajesz pieniędzy na czas Ok rozumiem czyli mężczyzna który ma długiego nie oddaje kasy i takich trzeba unikać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ok rozumiem czyli mężczyzna który ma długi nie oddaje kasy i takich trzeba unikać poprawiłem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, m_areczek napisał: Reklama kontrolowana??? Miałem na myśli nos, nie didlo... że siedzę tu i reklamuje Rossmany czy co? tylko w tej sieciówce widziałem w Biedronce/Aldi czy Lidlu chyba tylko standardowe więc wcześniej pisałeś o 20cm nosie? Pinokio, to Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: poprawiłem Czyli jednak o nos chodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Pinokio, to Ty? No, niestety, nie mogę pochwalić się takim nosem A rozmiar prezerwatyw nie świadczy o długości nosa kupujących, faceci kupują żeby sprawdzić, czy rozmiar będzie pasował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czyli jednak o nos chodzi O Ciebie mu chodzi, więc Widmo nie będzie tym szczęściarzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, m_areczek napisał: No, niestety, nie mogę pochwalić się takim nosem A rozmiar prezerwatyw nie świadczy o długości nosa kupujących, faceci kupują żeby sprawdzić, czy rozmiar będzie pasował... O czym ty w końcu piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: O Ciebie mu chodzi, więc Widmo nie będzie tym szczęściarzem O rozmiar mojego nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: O rozmiar mojego nosa ''Tańcowały dwa Michały jeden duży drugi mały'' Jego zapytaj o konkrety Ja patrzę na twarz. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: O czym ty w końcu piszesz A o czym byś chciała??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: ''Tańcowały dwa Michały jeden duży drugi mały'' Jego zapytaj o konkrety A ten mały co pozostał to ogryzkiem w gębę dostał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ten mały co pozostał to ogryzkiem w gębę dostał Cóż, gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Bać to się można swojego odbicia lustra z rana Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 32 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, m_areczek napisał: A rozmiar prezerwatyw nie świadczy o długości nosa kupujących, faceci kupują żeby sprawdzić, czy rozmiar będzie pasował... A kupię te większe, może w tym miesiącu będą dobre Jak idziesz po buty to też za każdym razem masz nadzieję, że będzie pasował inny rozmiar niż zawsze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, m_areczek napisał: A o czym byś chciała??? Jednak żebyś ty pisał o nosie bo tylko to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach