Spaghetti... 484 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie chodzi mi o wygląd tylko jakoś nic mi sie jej nie podobało. Spoko, przecież gdyby każdemu się podobało wszystko co komuś innemu, to było by nudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: A kto jest w twoim typie ? Powiem Ci kto ... Dorociński i za nim kwiczysz Od kwiczenia to masz tu inne knurzyce. Idz do lasu pobiegać w deszczu zarzucając grzywa jak zenek pereszczako bo już nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: "Proszę tańcz" z Dawidem Kwiatkowskim jest cudownym utworem ale wchodzi na różowo i jestem w tym momencie bezsilna Fajnie w brodzie teraz wygląda Kwiatkowski, zupłenie inny facet, a wokal od początku klasa numer 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SzmaragdowaSzlora napisał: Od kwiczenia to masz tu inne knurzyce. Idz do lasu pobiegać w deszczu zarzucając grzywa jak zenek pereszczako bo już nudzisz Weż już idż stąd, bo Keanu Reeves tym bardziej Cię nie zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Fatal napisał: Ja lubię „Tabakierę” oraz „Za późno”. Za późno to jeszcze może być i chyba jej jedna z najlepszych piosenek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Weż już idż stąd, bo Keanu Reeves tym bardziej Cię nie zechce Od dawna mnie nie jara. Zegnam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Weż już idż stąd, bo Keanu Reeves tym bardziej Cię nie zechce Potrafisz być jednak zabawny 🧨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Dynamit prawdziwy. Ty wiesz jak się chłopu podlizać. Zemby od sucharów wypadajo jak twej przyjaciółce ale trzeba po guczy pogłaskać samca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Potrafisz być jednak zabawny 🧨 Wiem, uczę się od najlepszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Wiem, uczę się od najlepszych Czyli ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 484 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli ode mnie? Nie bądż taka skromna Dawaj spadamy stąd zrobić fotki na ambonie, a kafe niech leży Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 990 Napisano 3 godziny temu 🧨 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Potrafisz być jednak zabawny 🧨 W dupe se wsadź ten dajnamajt chociaz masz wielka ze nie zauważyłabyś efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 3 godziny temu Madzię jak zweryfikowały 48 urodziny:p najpierw kozaczyła przed makaronem a teraz przyszła koza do woza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Fajerłorks idealne na zaślubiny makarona z pokahontaz. I kaja zaśpiewana przez jeza 109 lat młodej parze. No i winda do nieba krejzi wykon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzmaragdowaSzlora napisał: Fajerłorks idealne na zaślubiny makarona z pokahontaz. I kaja zaśpiewana przez jeza 109 lat młodej parze. No i winda do nieba krejzi wykon I Madzia fotograf zachodów słońca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, boje sie trumpa napisał: I Madzia fotograf zachodów słońca Wiadomo. I EG studio. Zaprosimy ole kordas na tańce oraz jej wujka knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 32 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, boje sie trumpa napisał: I Madzia fotograf zachodów słońca Sradzia grasująca nocą po lasach fotografka zachodów słońca, znana jako Salowa, nie zauważyła nawet, ani nie wiedziała że nad Polską była dobrze widoczna zorza polarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Sradzia grasująca nocą po lasach fotografka zachodów słońca, znana jako Salowa, nie zauważyła nawet, ani nie wiedziała że nad Polską była dobrze widoczna zorza polarna Może wyrabiała swoje 250h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Sradzia grasująca nocą po lasach fotografka zachodów słońca, znana jako Salowa, nie zauważyła nawet, ani nie wiedziała że nad Polską była dobrze widoczna zorza polarna tylko na rowninach i nad morzem ona blisko gor i tu nie widac zorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 2 godziny temu Zorza to tylko u podsiadły za grube piniendze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 34 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, boje sie trumpa napisał: Madzię jak zweryfikowały 48 urodziny:p najpierw kozaczyła przed makaronem a teraz przyszła koza do woza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1503 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, ***** moona i salowa napisał: tylko na rowninach i nad morzem ona blisko gor i tu nie widac zorzy Ślepy by tą zorze zobaczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 2 godziny temu Nie będzie zorzy dopóki nóg nie rozłoży wtedy zobacz kolory tęczy i się zmeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 32 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, ***** moona i salowa napisał: tylko na rowninach i nad morzem ona blisko gor i tu nie widac zorzy No nie wiem, właśnie podobno ta wczorajsza zorza byla widoczna tez w małopolsce i na podkarpaciu, ale to trzeba wyjść z domu żeby zobaczyć jeśli się nie mieszka na odludziu. 7 minut temu, boje sie trumpa napisał: Może wyrabiała swoje 250h Ona chyba te 250h wyrabia na kafe informując o swoich planach o ktorych za piec minut nie pamięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 58 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ślepy by tą zorze zobaczył. u mnie nie ma zadnej zorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***** moona i salowa 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: No nie wiem, właśnie podobno ta wczorajsza zorza byla widoczna tez w małopolsce i na podkarpaciu, ale to trzeba wyjść z domu żeby zobaczyć jeśli się nie mieszka na odludziu. wrocilem niedawno do domu zadnej zorzy nie ma. wczoraj faktycznie nie wychodzilem ale ja siedze obok okna i widok mam na las wiec bym zobaczyl jakby byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie trumpa 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ***** moona i salowa napisał: wrocilem niedawno do domu zadnej zorzy nie ma. wczoraj faktycznie nie wychodzilem ale ja siedze obok okna i widok mam na las wiec bym zobaczyl jakby byla I smierdza ci stopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzmaragdowaSzlora 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, boje sie trumpa napisał: I smierdza ci stopy A ty odurzona w chùij widzę smrodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach