Margherite 72 Napisano 6 godzin temu Ty paszczurze jeden blokować wszysko co jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 6 godzin temu Skrzynkę jak glupi blokuje nadal mi jak od początku zablokowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariell 0 Napisano 6 godzin temu Trzeba zgłaszać jego posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 181 Napisano 6 godzin temu Przydałby się hycel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Margherite napisał: Ty paszczurze jeden blokować wszysko co jest. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Forum opanowali degeneraci, bezdomne geje, alkoholiki, sfrustrowani blokerzy mieszkający z mamusią. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ariell napisał: I łyse alkoholiczki podstarzałe To twoja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu A największą szumowiną jest tutaj Pravik z Łyszkowic, który wkrótce będzie miał sprawę karną. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A największą szumowiną jest tutaj Pravik z Łyszkowic, który wkrótce będzie miał sprawę karną. Tak a co on ci takiego zrobił? https://f.kafeteria.pl/temat-7893917-przestan-juz/ szkoda że Nimfy nie ma, może ona by ci wytłumaczyła że niewinnego chłopaka szkalujesz Edytowano 6 godzin temu przez majtki z dziurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: a co on ci takiego zrobił? szkoda że Nimfy nie ma, może ona by ci wytłumaczyła że niewinnego chłopaka szkalujesz Skoncz zgredzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu Żyć wykopem, stalkować ludzi w sieci, wrzucać nagie zdjęcia Agatki i Nimfy, to tak potrafi tylko Pravik z Łyszkowic, który blokował forum kobiece, a wszystko zwalał na Filipa i Smakosza. Beka z psychola bez zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: a co on ci takiego zrobił? szkoda że Nimfy nie ma, może ona by ci wytłumaczyła że niewinnego chłopaka szkalujesz Szybko się przelogowałeś knurze z Łyszkowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Żyć wykopem, stalkować ludzi w sieci, wrzucać nagie zdjęcia Agatki i Nimfy, to tak potrafi tylko Pravik z Łyszkowic, który blokował forum kobiece, a wszystko zwalał na Filipa i Smakosza. Beka z psychola bez zębów 2 dni temu Pravik jako jedyny założył temat z pięknymi życzeniami dla Ciebie z okazji urodzin, a Ty tak kłamiesz na jego temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Szybko się przelogowałeś knurze z Łyszkowic Nie przelogowałem się bo to jedyne konto z jakiego pisze w tym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: 2 dni temu Pravik jako jedyny założył temat z pięknymi życzeniami dla Ciebie z okazji urodzin, a Ty tak kłamiesz na jego temat Czyje zdjęcie masz w awatarze psycholu z Łyszkowic? To też będzie przedmiotem sprawy. Do roboty byś poszedł, zarobił na opał, bo w melinie zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żyć wykopem, stalkować ludzi w sieci, wrzucać nagie zdjęcia Agatki i Nimfy, to tak potrafi tylko Pravik z Łyszkowic, który blokował forum kobiece, a wszystko zwalał na Filipa i Smakosza. Beka z psychola bez zębów Hej Misia. na nerwicy wieje nudą, i tak sztuczno-grzecznie sobie gaworzą, bo wiedzą, że jedno słowo i ban. Ubaw z tego miałam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: Nie przelogowałem się bo to jedyne konto z jakiego pisze w tym temacie Ariell owsico ze schizofrejmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyje zdjęcie masz w awatarze psycholu z Łyszkowic? To też będzie przedmiotem sprawy. Do roboty byś poszedł, zarobił na opał, bo w melinie zimno. Mojej dziewczyny mam, za jej zgodą wrzucone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Hej Misia. na nerwicy wieje nudą, i tak sztuczno-grzecznie sobie gaworzą, bo wiedzą, że jedno słowo i ban. Ubaw z tego miałam. I dobrze tu powinno tak samo być. Magda i ty byście nie popisały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Ariell owsico ze schizofrejmo Poj.ebało cię? Ariell to konto bica a nie moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Hej Misia. na nerwicy wieje nudą, i tak sztuczno-grzecznie sobie gaworzą, bo wiedzą, że jedno słowo i ban. Ubaw z tego miałam. Miałam się tutaj nie logować i tak codziennie sobie mówię, że tu już nie wejdę Ale sentyment do Ciebie i jeszcze pare osób by się znalazło. Ciężko w pewnym wieku walczyć z nałogami. Haha 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: Poj.ebało cię? Ariell to konto bica a nie moje Grzeczniej zboczony dewiancie od brudnych gaci divki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Miałam się tutaj nie logować i tak codziennie sobie mówię, że tu już nie wejdę Ale sentyment do Ciebie i jeszcze pare osób by się znalazło. Ciężko w pewnym wieku walczyć z nałogami. Haha A gdzie pójdziesz? Ty nigdy stąd nie odejdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk Smaki 2 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szybko się przelogowałeś knurze z Łyszkowic Cała dobę jest na posterunku Edytowano 6 godzin temu przez Patryk Smaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu Zboczony dewiant Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Patryk Smaki napisał: Cała dobę jest na posterunku jak ktoś coś o nim wspomni po chwili się pojawia xD Blokuje forum i idzie na konto tego z namiotu, Smakosza i jego szwagra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Patryk Smaki napisał: Cała dobę jest na posterunku jak ktoś coś o nim wspomni po chwili się pojawia xD Chyba ty. Co masz przerwę w blokowaniu smakosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Blokuje forum i idzie na konto tego z namiotu, Smakosza i jego szwagra Dobrze że nie na twojego byłego męża Buni kłamczucho 48 letnia Edytowano 6 godzin temu przez majtki z dziurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Miałam się tutaj nie logować i tak codziennie sobie mówię, że tu już nie wejdę Ale sentyment do Ciebie i jeszcze pare osób by się znalazło. Ciężko w pewnym wieku walczyć z nałogami. Haha Taki tam niewinny nałóg…Pośmiać się z wariatów można. 🫧🪰 ale zimniutko, piję gorącą czekoladę i oglądam fajną komedię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: Dobrze że nie na twojego byłego męża Buni kłamczucho 48 letnia Tylko 10 lat was dzieli. Twoja ukochana też już stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach