SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: I dobrze, przecież to pierr.dolca idzie dostać Skarb przez to źle się czuł Wez wykùrwiaj mi z Tom milosciom bo rzygne owsikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 22 minuty temu, Traffic Lights napisał: Hej Misia. na nerwicy wieje nudą, i tak sztuczno-grzecznie sobie gaworzą, bo wiedzą, że jedno słowo i ban. Ubaw z tego miałam. Ja większy gdy dziś polazłaś tam ze swoim badylem i próbą podlizu i zostałaś koncertowo zignorowana przez wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Szczym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Fakt, kraj mamy piękny, kobiety jeszcze piękniejsze, ale politykę do d.upy Najważniejszy jest spokój, zdrowie, ciepły kont i kasa, która musi się zawsze zgadzać 1 - go każdego miesiąca. Haha 2 minuty temu, Margherite napisał: Nie płaczę, jestem zła. Chcę odreagować cały dzień nabity różnymi przykrymi sprawami, telefonami oczekiwaniem na coś lepszego, na dobre wieści.Tu widzę nie mają nic na głowie, tylko pusto w głowach Musi być dobrze. Głowa do góry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Szczym? Z badylem tym: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Wy tak latać będziecie w te i w tamtom z tych forumow w rozkroku w majtkach z dziurkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Ja większy gdy dziś polazłaś tam ze swoim badylem i próbą podlizu i zostałaś koncertowo zignorowana przez wszystkich. Bo się jedynie przywitałam i dodałam zdjęcie zimowej scenerii w wątku do tego przeznaczonym? Ja już tam konto miałam kilka miesięcy temu, ale po paru wymienionych zdaniach stwierdziłam, że nuda. Dobrze, że już nie kryjesz się ze swoim obrzydliwym hejtem na Magdę, mogę napisać na nerwicy, jakie konta tu zakładasz, ciekawe co na to forumowi znajomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Z badylem tym: Widocznie nawet znerwicowani ludzie nie doceniają tego delulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Nie płaczę, jestem zła. Chcę odreagować cały dzień nabity różnymi przykrymi sprawami, telefonami oczekiwaniem na coś lepszego, na dobre wieści.Tu widzę nie mają nic na głowie, tylko pusto w głowach Szczerze lepiej znajdź inną formę relaksu i odreagowania w tym trudnym czasie, bo tu się tylko bardziej podminujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, SzorstkaSzlora napisał: Wez wykùrwiaj mi z Tom milosciom bo rzygne owsikami Życzę Ci żebyś też kiedyś jeszcze się zakochała. Bo wiem że też tego pragniesz jak każdy. Edytowano 9 godzin temu przez majtki z dziurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: ciekawe co na to forumowi znajomi. Oni tam udają normalsow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Bo się jedynie przywitałam i dodałam zdjęcie zimowej scenerii w wątku do tego przeznaczonym? Ja już tam konto miałam kilka miesięcy temu, ale po paru wymienionych zdaniach stwierdziłam, że nuda. Dobrze, że już nie kryjesz się ze swoim obrzydliwym hejtem na Magdę, mogę napisać na nerwicy, jakie konta tu zakładasz, ciekawe co na to forumowi znajomi. Ma obsesję, bo jego target to bełkocząca Dumbo i dalej nikt Musi mieć małego i być kiepski w łóżku. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Najważniejszy jest spokój, zdrowie, ciepły kont i kasa, która musi się zawsze zgadzać 1 - go każdego miesiąca. Haha To jest podstawa, a reszta się ułoży w swoim czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Oni tam udają normalsow Byłaś tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Bo się jedynie przywitałam Przywitałas sie w temacie userów z kafe i kazdy cie zlał fałszywcu. Beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 181 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Musiałaś? Ty to taki kogut mocny w gębie jesteś Niestety tylko w sieci, bo realnie płochliwy i wystraszony Ja mam nadzieję, że ty w realu mądrzejsza jesteś niż w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ma obsesję, bo jego target to bełkocząca Dumbo i dalej nikt Musi mieć małego i być kiepski w łóżku. Hehe Madziu, to jest garsonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To jest podstawa, a reszta się ułoży w swoim czasie Na ambonę się wybieraliśmy i ktoś zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: mogę napisać na nerwicy, jakie konta tu zakładasz Już piłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: ciepły kont 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, majtki z dziurką napisał: Życzę Ci żebyś też kiedyś jeszcze się zakochała. Bo wiem że też tego pragniesz jak każdy. Tak źle mi życzysz? Obsesji do kobylarza z syfem jak w melinie? A chùj ci w dùpe owsico swedzaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Już piłaś? Won, bo odpalę dubeltówkę i strzele. Na codzień też taki natręt z ciebie? Współczuję. Jprd 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byłaś tam? Mam szpiegow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: 🥴 Kont bankowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Won, bo odpalę dubeltówkę i strzele. Na codzień też taki natręt z ciebie? Współczuję. Jprd 🥱 100 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Tak źle mi życzysz? Obsesji do kobylarza z syfem jak w melinie? A chùj ci w dùpe owsico swedzaca Grubo Boni. Też czasami klne, ale nie aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 497 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na ambonę się wybieraliśmy i ktoś zablokował Właśnie, jest ryzyko jest zabawa, a myśliwy na nas zapoluje i nie zablokuje Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Bo się wam majty w kroku podrom od tego stania między kafe a nerwicom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 9 godzin temu Ten Exodus miał na celu zmniejszenie ruchu tutaj tempa strzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Mam szpiegow Czyli masz jednak czas, bo ja się tamtym forum nie interesuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach