#freeBunio 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Kont bankowych Ciepłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Grubo Boni. Też czasami klne, ale nie aż tak Wiem. Bo ty jesteś idealna z klasom a ja mam wyebane i nie będę klaskaczem niczyim. Zrozumiano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Bo się wam majty w kroku podrom od tego stania między kafe a nerwicom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Ciepłych. Końto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Wiem. Bo ty jesteś idealna z klasom a ja mam wyebane i nie będę klaskaczem niczyim. Zrozumiano? Oczywiście i zawsze pachnąca jak babcia Gapcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli masz jednak czas, bo ja się tamtym forum nie interesuje.. A kto twierdzi inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, #freeBunio napisał: Już piłaś? Zechce to napiszę. I nie interesuje mnie, czy kogokolwiek to tam obchodzi, przynajmniej będą wiedzieli z kim mają do czynienia i że masz 2 twarze clownico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Wstaje po kiełbasę do snu bo trzeba mieć solidnom zagryche przy takim niedoyebaniu waszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: A kto twierdzi inaczej Nie wiem, ja tu tylko wpadam z doskoku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Miałam się tutaj nie logować i tak codziennie sobie mówię, że tu już nie wejdę Ale sentyment do Ciebie i jeszcze pare osób by się znalazło. Ciężko w pewnym wieku walczyć z nałogami. Haha Trudno powiedzieć czy to nałogowe u mnie, może trochę. Dokładnie 8 lat temu tu się znalazłam jak moja druga połowa też była w szpitalu przez 2 ponad miesiące. Uczyłam się tutaj stawiać litery i kropki i przecinki raczkowałam na forum, uczyłam się obslugi laptopa praktycznie od podstaw w moim wieku to wyczyn bo wcale mnie to nie obchodziło choć już był od dawna w domu dla córki. I tak już zostalam mimo różnych tu wydarzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oczywiście i zawsze pachnąca jak babcia Gapcia Chyba jak babcia bunia pachnącą kulkami na mole 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Trudno powiedzieć czy to nałogowe u mnie, może trochę. Dokładnie 8 lat temu tu się znalazłam jak moja druga połowa też była w szpitalu przez 2 ponad miesiące. Uczyłam się tutaj stawiać litery i kropki i przecinki raczkowałam na forum, uczyłam się obslugi laptopa praktycznie od podstaw w moim wieku to wyczyn bo wcale mnie to nie obchodziło choć już był od dawna w domu dla córki. I tak już zostalam mimo różnych tu wydarzeń. To ile masz lat 80 ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: To ile masz lat 80 ? 35 jak ty szczerbatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Pachnie kiełbasom moja dlon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Ale to noc umyje jom jak wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Zechce to napiszę. I nie interesuje mnie, czy kogokolwiek to tam obchodzi, przynajmniej będą wiedzieli z kim mają do czynienia i że masz 2 twarze clownico. A ty urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Zwabilo kota i odlatujemy zdala od waszej patologii starczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Pachnie kiełbasom moja dlon Dobrze że nie kupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 3 godziny temu Jaki tu spokoj nananana, jak tu miło nananana kiedy większość na nerwice poszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: Dobrze że nie kupą Zanim zasne może być różnie okronglo i podluznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Chyba jak babcia bunia pachnącą kulkami na mole Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki tu spokoj nananana, jak tu miło nananana kiedy większość na nerwice poszla Serio twój psiapsi siedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, majtki z dziurką napisał: To ile masz lat 80 ? Moja mami ma tyle i 2 plus. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę U mnie są skùrwysyny. Cały dom bym oglądany i gniazdo miały w moich kapciach emu wpjerdolily do cna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę Mojej mamie kapelusze zjadły. Lawendę teraz w kapelusze wklada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Moja mami ma tyle i 2 plus. Nie czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Zwabilo kota i odlatujemy zdala od waszej patologii starczej Mają czas póki bycznik nie wróci z alkoholem na melinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: U mnie są skùrwysyny. Cały dom bym oglądany i gniazdo miały w moich kapciach emu wpjerdolily do cna Kurrwa ale tam musi być melina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Zamknij się nietoperzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Nadal hejtujesz kobiety na kobiecym forum? Matka wie, co tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach