#freeBunio 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Kont bankowych Ciepłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Grubo Boni. Też czasami klne, ale nie aż tak Wiem. Bo ty jesteś idealna z klasom a ja mam wyebane i nie będę klaskaczem niczyim. Zrozumiano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Bo się wam majty w kroku podrom od tego stania między kafe a nerwicom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, #freeBunio napisał: Ciepłych. Końto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Wiem. Bo ty jesteś idealna z klasom a ja mam wyebane i nie będę klaskaczem niczyim. Zrozumiano? Oczywiście i zawsze pachnąca jak babcia Gapcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli masz jednak czas, bo ja się tamtym forum nie interesuje.. A kto twierdzi inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 7 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, #freeBunio napisał: Już piłaś? Zechce to napiszę. I nie interesuje mnie, czy kogokolwiek to tam obchodzi, przynajmniej będą wiedzieli z kim mają do czynienia i że masz 2 twarze clownico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Wstaje po kiełbasę do snu bo trzeba mieć solidnom zagryche przy takim niedoyebaniu waszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: A kto twierdzi inaczej Nie wiem, ja tu tylko wpadam z doskoku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 10 godzin temu 28 minut temu, 250GodzinTak napisał: Miałam się tutaj nie logować i tak codziennie sobie mówię, że tu już nie wejdę Ale sentyment do Ciebie i jeszcze pare osób by się znalazło. Ciężko w pewnym wieku walczyć z nałogami. Haha Trudno powiedzieć czy to nałogowe u mnie, może trochę. Dokładnie 8 lat temu tu się znalazłam jak moja druga połowa też była w szpitalu przez 2 ponad miesiące. Uczyłam się tutaj stawiać litery i kropki i przecinki raczkowałam na forum, uczyłam się obslugi laptopa praktycznie od podstaw w moim wieku to wyczyn bo wcale mnie to nie obchodziło choć już był od dawna w domu dla córki. I tak już zostalam mimo różnych tu wydarzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Oczywiście i zawsze pachnąca jak babcia Gapcia Chyba jak babcia bunia pachnącą kulkami na mole 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Trudno powiedzieć czy to nałogowe u mnie, może trochę. Dokładnie 8 lat temu tu się znalazłam jak moja druga połowa też była w szpitalu przez 2 ponad miesiące. Uczyłam się tutaj stawiać litery i kropki i przecinki raczkowałam na forum, uczyłam się obslugi laptopa praktycznie od podstaw w moim wieku to wyczyn bo wcale mnie to nie obchodziło choć już był od dawna w domu dla córki. I tak już zostalam mimo różnych tu wydarzeń. To ile masz lat 80 ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: To ile masz lat 80 ? 35 jak ty szczerbatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Pachnie kiełbasom moja dlon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Ale to noc umyje jom jak wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Zechce to napiszę. I nie interesuje mnie, czy kogokolwiek to tam obchodzi, przynajmniej będą wiedzieli z kim mają do czynienia i że masz 2 twarze clownico. A ty urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Zwabilo kota i odlatujemy zdala od waszej patologii starczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Pachnie kiełbasom moja dlon Dobrze że nie kupą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1520 Napisano 10 godzin temu Jaki tu spokoj nananana, jak tu miło nananana kiedy większość na nerwice poszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, majtki z dziurką napisał: Dobrze że nie kupą Zanim zasne może być różnie okronglo i podluznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Chyba jak babcia bunia pachnącą kulkami na mole Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jaki tu spokoj nananana, jak tu miło nananana kiedy większość na nerwice poszla Serio twój psiapsi siedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, majtki z dziurką napisał: To ile masz lat 80 ? Moja mami ma tyle i 2 plus. Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę U mnie są skùrwysyny. Cały dom bym oglądany i gniazdo miały w moich kapciach emu wpjerdolily do cna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 113 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Kto używa na mole coś, mamy teraz coś z wełny, raczej nie. Naftaline to miala moja babka dawno temu, gdzie naturalne materiały byly no i wełniane. Ale ja mam z wełny kołdrę, moli nie widziałam może ich nie widać...A żrą tą kołdrę Mojej mamie kapelusze zjadły. Lawendę teraz w kapelusze wklada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Moja mami ma tyle i 2 plus. Nie czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 12 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, SzorstkaSzlora napisał: Zwabilo kota i odlatujemy zdala od waszej patologii starczej Mają czas póki bycznik nie wróci z alkoholem na melinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: U mnie są skùrwysyny. Cały dom bym oglądany i gniazdo miały w moich kapciach emu wpjerdolily do cna Kurrwa ale tam musi być melina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 8 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Zamknij się nietoperzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1007 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: czyli z 60 masz To więcej nawet od Salowej i Wieczornej Nadal hejtujesz kobiety na kobiecym forum? Matka wie, co tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach