majtki z dziurką 15 Napisano 1 godzinę temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 2 Napisano 1 godzinę temu Skasowałem temat z kodem blokującym na psychiatryk24 i sobie bloker poszedł. Ktoś mi napisał, żebym skasował. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 0 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, majtki z dziurką napisał: ? Który z grubasów próbuje, Chojnice czy Środa Wielkopolska? Ja na wykopie siedzę https://f.kafeteria.pl/temat-7893994-vaffanculo/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 2 Napisano 1 godzinę temu A przed chwilą blokowałes tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 15 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Melanż u Giny napisał: Który z grubasów próbuje, Chojnice czy Środa Wielkopolska? Ja na wykopie siedzę NIE WIEM ALE PODSZYWAŁ SIĘ POD CIEBie Edytowano 1 godzinę temu przez majtki z dziurką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melanż u Giny 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: NIE WIEM ALE PODSZYWAŁ SIĘ POD CIEBie Potem libed paranoilk dostaje sraczki, dobra robota smakosz, pozdrów matkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 2 Napisano 1 godzinę temu Ja siedzę na IRC i wpada dziewczyna SophiaGirl, która jest linuxiarą, i ciągle mi o Linuxie pisze, dlaczego jest zajeebisty haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach