Еlciаа 494 Napisano 24 Styczeń 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A szczawiową? Szczawiową to ostatnio jadłam w podstawówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ja nigdy nie wkładałam dildo facetowi Gołąbki lubię z kapusty włoskiej i zamiast ryżu robię farsz z kaszy Super, ale nikogo to nie interesuje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1095 Napisano 24 Styczeń 3 minuty temu, KochamElcie<3;P napisał: Z tym swirmokiem to jakaś bajeczka. Widmo ulotnił się i blokuje forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, Еlciаа napisał: Szczawiową to ostatnio jadłam w podstawówce. Czyli jesteś normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 144 Napisano 24 Styczeń 8 minut temu, Bezdzietna Beata napisał: Kol mi Beata okej nie ma ci kto golabkow nagotowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 24 Styczeń A ja niedługo lecę do Polski i będę sobie mieszkał w wielkim domu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 3 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, KochamElcie<3;P napisał: Świrmok tak nagle wylądował w więzieniu? Nie wierzę w to. Zrobił taktyczny odwrót od jeżowej, taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1095 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, KochamElcie<3;P napisał: A ja niedługo lecę do Polski i będę sobie mieszkał w wielkim domu xD U babci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 24 Styczeń A pamiętam jak się widmok zarzekał, że tu zgasi światło ostatnio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Szczegolnie ty żyjesz lepiej Na kafeteria.pl Ostatnio jak pytałem ją o Egipt, to miała odklejke. Chyba jakiś drażliwy temat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 25 Napisano 24 Styczeń 5 minut temu, KochamElcie<3;P napisał: Z tym swirmokiem to jakaś bajeczka. To już Jeża wypytujcie o jakieś szczegóły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 24 Styczeń Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: U babci? Tak. Mam dwie babcie xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Długo, bezrobotna nudziaro na mopsie. Skup się na piwie i utkaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 144 Napisano 24 Styczeń 21 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: Tak. Ponoć na 3 miesiące i za kłusownictwo. Coś takiego mi mignęło, bo za chwilę wątek poleciał. to on slonia ustrzelil ze go posadzili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń Przylazl łeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 259 Napisano 24 Styczeń 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: to on slonia ustrzelil ze go posadzili? Bizona jukonskiego, który jest pod ochroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 494 Napisano 24 Styczeń (edytowany) 8 minut temu, Traffic Lights napisał: Długo, bezrobotna nudziaro na mopsie. Tak też myślałam Edytowano 24 Styczeń przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach