Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Edytowano 8 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 8 godzin temu Ile wypiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Salto do tyłu zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Z tyłu salto do salta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3;P napisał: Z tyłu salto do salta Nieśmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Bardzo śmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Człowiek normalnie nie może sobie krakowiaczka zatańczyć, bo od razu świr, pijany, albo gej. Co za kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Ne)V(eR wrote: moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Człowiek normalnie nie może sobie krakowiaczka zatańczyć, bo od razu świr, pijany, albo gej. Co za kraj. Bo nikt normalny takich rzeczy nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Jeebac ludzi normalnych. Nudni są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Bo nikt normalny takich rzeczy nie pisze. Ty to się może nie wypowiadaj, bo z normalnością to masz niewiele wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Bo nikt normalny takich rzeczy nie pisze. A dla mnie jest to normalne, tak jak dla ciebie tatra o 8 rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, KochamElcie<3;P napisał: Jeebac ludzi normalnych. Nudni są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 4 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: z czego rżysz? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Traffic Lights napisał: Bo nikt normalny takich rzeczy nie pisze. Jest karnawał, więc niech tańczy Moon zagra ruską muzykę, Malowany przyniesie w reklamówce flaszki, zesika się w gacie i jakoś to będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Jakoś to będzie haha. Zaśmiałem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jest karnawał, więc niech tańczy Moon zagra ruską muzykę, Malowany przyniesie w reklamówce flaszki, zesika się w gacie i jakoś to będzie Podobno mocz jest dobry na porost włosów. Możemy się dogadać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3;P 5 Napisano 8 godzin temu Ja używam od dawna olejku z rozmarynu + zapachy cytrusowe, i włosy rosną mi jak na drożdżach ;D. Broda też xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie<3;P napisał: Ja używam od dawna olejku z rozmarynu + zapachy cytrusowe, i włosy rosną mi jak na drożdżach ;D. Broda też xD. No i zakola 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, KochamElcie<3;P napisał: Jeebac ludzi normalnych. Nudni są. Tęsknię za normalnością. I nudą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: No i zakola Jak mieszki nie wypadły to urosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Tęsknię za normalnością. I nudą. jeszcze bedzie normalnie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jest karnawał, więc niech tańczy Moon zagra ruską muzykę, Malowany przyniesie w reklamówce flaszki, zesika się w gacie i jakoś to będzie Gorzej, jeśli na sikaniu się nie skończy, tylko inne surprise będzie w gaciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Gorzej, jeśli na sikaniu się nie skończy, tylko inne surprise będzie w gaciach. Nie sądzę, że jest aż tak źle Jutro niedziela handlowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Ale gina ma z Madzią rozkminy ja yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie sądzę, że jest aż tak źle Jutro niedziela handlowa A nawet się nie orientuję… cały dzień spędzę w pierzynce u rodziców, wczoraj przyjechałam. 🫧🦩 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ale gina ma z Madzią rozkminy ja yebie Sobotni wieczór dwóch wygrywek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: A nawet się nie orientuję… cały dzień spędzę w pierzynce u rodziców, wczoraj przyjechałam. 🫧🦩 Znowu będziesz łoić i przepraszać starą, że się najeeebałaś i biłaś z menelami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Sobotni wieczór dwóch wygrywek Będzie stolec, czy nie będzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Sobotni wieczór dwóch wygrywek I ty na czele pukając hejtem Boże co za irytujący typ 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: A nawet się nie orientuję… cały dzień spędzę w pierzynce u rodziców, wczoraj przyjechałam. 🫧🦩 Mówią o tym, bo jutro Orkiestra Owsiaka gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach