choroszcza jukon welcome 35 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I ty na czele pukając hejtem Boże co za irytujący typ Ja nie twierdzę codziennie jak ty, że wygralem zycie łysa mitomanko Edytowano 4 godziny temu przez choroszcza jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I ty na czele pukając hejtem Boże co za irytujący typ a ten to kto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Znowu będziesz łoić i przepraszać starą, że się najeeebałaś i biłaś z menelami? Podobno żule są bardzo terytorialne i codziennie walczą o każdą puszkę, śmietnik, pojare w obrębie swojego terytorium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 17 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Znowu będziesz łoić i przepraszać starą, że się najeeebałaś i biłaś z menelami? Nie, ty za to będziesz płakać w poduszkę nad swoim marnym losem, ogonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 4 godziny temu 51 minut temu, Zero cukru napisał: Człowiek normalnie nie może sobie krakowiaczka zatańczyć, bo od razu świr, pijany, albo gej. Co za kraj. Z mojej strony to był sarkazm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Z mojej strony to był sarkazm. Nie wydaję mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie wydaję mi się A czemu Iskra nie pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: A czemu Iskra nie pisze? Widocznie ma swoje powody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wydaję mi się To wyjdź z mojej głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1013 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: A czemu Iskra nie pisze? Powinnaś w policji pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Powinnaś w policji pracować haha, coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Widocznie ma swoje powody. Malowany za to nadaje sie do polityki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skurwol 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) xD Edytowano 4 godziny temu przez Skurwol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 117 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Powinnaś w policji pracować czata gpt zapytałam, czemu Iskra odeszła, oto odpoiwedź: Oto co wynika z jej wypowiedzi na forum: w jednym z dłuższych wątków napisała, że „lada chwila koniec mojej kariery tutaj” i że musi odejść, czekając tylko na pewne „wyniki” i sytuacje. mówiła również wprost, że „autentycznie musi odejść” i że nie będzie tu dalej pisać. Te wypowiedzi wyglądają raczej jak zapowiedź przerwy lub odejścia niż jakieś żartobliwe narzekania — mówiła o odczuwanym „braku sił” i potrzebie odejścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezdzietna Beata 2 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, S...ol napisał: xD Ciekawe skąd wziął perukę skurczybyk xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Malowany za to nadaje sie do polityki A gina z Madzią do straży miejskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skurwol 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bezdzietna Beata napisał: Ciekawe skąd wziął perukę skurczybyk xD Z twoich włosów łonowych se zrobił xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezdzietna Beata 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, S...ol napisał: Z twoich włosów łonowych se zrobił xD Może od siostry pożyczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Еlciаа napisał: To wyjdź z mojej głowy. Juz jakiś czas temu opuściłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majtki z dziurką 19 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Bezdzietna Beata napisał: Może od siostry pożyczył Jego siostra to nie Magda Salowa żeby peruke musiała nosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: Jego siostra to nie Magda Salowa żeby peruke musiała nosić Madzia hot milf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, majtki z dziurką napisał: Jego siostra to nie Magda Salowa żeby peruke musiała nosić Fajna ta siostra? Pokaż fotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Zero cukru napisał: Juz jakiś czas temu opuściłem Jednak czasami jeszcze zajrzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezdzietna Beata 2 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, majtki z dziurką napisał: Jego siostra to nie Magda Salowa żeby peruke musiała nosić Podobna do ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1013 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, majtki z dziurką napisał: Jego siostra to nie Magda Salowa żeby peruke musiała nosić Tobie też by się peruka przydała i proteza zębowa szczerbulcu. XXI wiek, a tobie życie przecieka przez palce blokując i hejtując nicki na kobiecym forum. W dodatku pracujesz jako męska prostytutka na zbiorniku. Haha. Ciekawa co ksiądz Jerzy na to jak się dowie szczerbaty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tobie też by się peruka przydała i proteza zębowa szczerbulcu. XXI wiek, a tobie życie przecieka przez palce blokując i hejtując nicki na kobiecym forum. W dodatku pracujesz jako męska prostytutka na zbiorniku. Haha. Ciekawa co ksiądz Jerzy na to jak się dowie szczerbaty.. Kiedy mnie zaprosisz na ambone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1013 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Kiedy mnie zaprosisz na ambone? Nigdy. Zajęta i brak miejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy. Zajęta i brak miejsc Na ambonie? To ile ty miejsc zajmujesz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1013 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na ambonie? To ile ty miejsc zajmujesz? Myśliwi zajmują. Myśli i skończ mnie hejtować. Moon widzę cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 206 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Myśliwi zajmują. Myśli i skończ mnie hejtować. Moon widzę cię Czemu hejtowac? Ja lubię grube baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach