KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kupiłem sobie wczoraj skina nowego xD https://files.catbox.moe/956m5m.png Edytowano 1 godzinę temu przez KochamElcie:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 1 godzinę temu Jestem, fajny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu Fajnie lata https://files.catbox.moe/9hqv2w.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 1 godzinę temu Pokaże później małolatowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu Spoko Jak trochę kasę odłożę to kupię sobie jeszcze winter blessed Diana, bo to podobno najlepsze efekty ma z całej gry. Teraz jakis event jest i można legendary skina za friko zgarnąć. Ja wybrałem akurat tego Luxa, nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale chooy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 439 Napisano 1 godzinę temu Nie.znam.się na tym ale dobrze wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu No fajnie zaklęcia się rzuca. Kilka dni temu jakas większa aktualizacja była i pozował nowe kolory i mape pozmieniali, i fajnie się teraz gra. Dzisiaj całą noc grałem do 11 w południe, słuchając muzyki haha. Można gierczyc. Dzięki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożena z moderacji 4 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, KochamElcie:-p napisał: Kupiłem sobie wczoraj skina nowego xD Dobrze wydane pieniądze jak na bezdomnego xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Bożena z moderacji napisał: Dobrze wydane pieniądze jak na bezdomnego xD Za darmo z eventu z gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu Kuurwa mialo być pododawali nowe kolory, a nie jakieś pozował. Wkurza mnie ten słownik. Chyba zaraz wyłączę, bo mnie krew zalewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie:-p 4 Napisano 1 godzinę temu ok, wyłączone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach