250GodzinTak 1016 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bezdzietna Beata napisał: No widziałem że teraz modelki Plus size przyjmuja Dla ciebie każda jest gruba, która jest szczuplejsza od ciebie. Dziś nie blokujesz forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 501 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Oo to stara dúpa jesteś w takim razie. Elcia w necie mogę napisać wszystko ale młodo wyglądam Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Elcia w necie mogę napisać wszystko ale młodo wyglądam Ja żartuje i tak np lex jest od Ciebie starszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja żartuje i tak np lex jest od Ciebie starszy. Znasz moze pojęcie tajemnica priwu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: Znasz moze pojęcie tajemnica priwu? Wydaje mi się ze większość tutaj wie mniej więcej ile ma lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 501 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja żartuje i tak np lex jest od Ciebie starszy. Spoko, nie zawsze się zgadzaliśmy, ale ogólnie jest to ogarnięty gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wydaje mi się ze większość tutaj wie mniej więcej ile ma lat. A kogo to obchodzi? Co nas obchodzi Lex i jego wiek. Litości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Spoko, nie zawsze się zgadzaliśmy, ale ogólnie jest to ogarnięty gość Widzisz, coś podobnego pisał ostanio o tobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wydaje mi się ze większość tutaj wie mniej więcej ile ma lat. Ja nie miałem pojecia reszta pewnie też nie albo myśleli ze młodszy bo tak się sadził, ze lachoniki i tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja jeeebie powiedz coś takiej Elce i wszystko wychlapie na forume Edytowano 2 godziny temu przez choroszcza jukon welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Ja nie miałem pojecia reszta pewnie też nie albo myśleli ze młodszy bo tak się sadził, ze lachoniki i tak dalej Dobra to już nic więcej nie mówie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Dobra to już nic więcej nie mówie. Ty zawsze wszystko wychlapiesz ale ze niby nic nie mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, choroszcza jukon welcome napisał: Ja jeeebie powiedz coś takiej Elce i wszystko wychlapie na forume Żaden normalny by z nią nie konwersował. Ewentualnie jakieś wybryki natury typu kleksy, zmalowańce czy inne ćpuny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 501 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Widzisz, coś podobnego pisał ostanio o tobie. Miło mi, pozdrawiam go i życzę najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, choroszcza jukon welcome napisał: Ty zawsze wszystko wychlapiesz ale ze niby nic nie mówisz Nie raz tu widzialam jak pisali o jego wieku dlatego myślałam ze każdy to już wie ale jak nie to mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miło mi, pozdrawiam go i życzę najlepszego Przekaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1016 Napisano 2 godziny temu Nigdy nie widziałam, żeby ktoś pisał o wieku Lexa. Zwykle miał hejterów z którymi się użerał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie widziałam, żeby ktoś pisał o wieku Lexa. Zwykle miał hejterów z którymi się użerał Bo pewnie nic takiego nie pisał, ale Elka jak zwykle chciała się popisać jakąś wiedzą o kimś, choć nikt nie pytał i nikogo to nie obchodziło… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 501 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Przekaże. Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, choroszcza jukon welcome napisał: Znasz moze pojęcie tajemnica priwu? Ja znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Traffic Lights napisał: Żaden normalny by z nią nie konwersował. Ewentualnie jakieś wybryki natury typu kleksy, zmalowańce czy inne ćpuny. Z tobą tylko Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ja znam. Ekhem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 207 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ekhem... Ale się nie stosuję. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 441 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ale się nie stosuję. Ano chyba ze tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Z tobą tylko Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach