mr_Kumpir 188 Napisano 20 godzin temu Ale dopiero gdzieś od roku bo niecałe 2 l temu z nim gadałem i nic mòwi że wyciąga 3 - 7 k mc plus jak zainwestuje wieksze sumy to 30 k jednorazowo traci 20% reszta to zysk namawia mnie też bym inwestował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ordo lupis 13 Napisano 19 godzin temu Pewnie właściciel jakiegoś scamu, szukający naiwnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 18 godzin temu Ta a potem będę cie oglądać u Elżbiety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, mr_Kumpir napisał: Ale dopiero gdzieś od roku bo niecałe 2 l temu z nim gadałem i nic mòwi że wyciąga 3 - 7 k mc plus jak zainwestuje wieksze sumy to 30 k jednorazowo traci 20% reszta to zysk namawia mnie też bym inwestował czyli Leżak to inwestycyjny trend-setter. Jak 30k bedzie wyciągać to może Anastazja do niego wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 188 Napisano 3 godziny temu nie to mój stary kumpel co ciągle ma nowe pomysły na biznesy ale nie on jeden inwestuje i leżakowi chyba najgorzej idzie może też się wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 133 Napisano 4 minuty temu 3 godziny temu, mr_Kumpir napisał: nie to mój stary kumpel co ciągle ma nowe pomysły na biznesy ale nie on jeden inwestuje i leżakowi chyba najgorzej idzie może też się wezmę Zależy z giełdzie nie wyszło przez miłość a było by 2mln a na grach robię średnio x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 448 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Zależy z giełdzie nie wyszło przez miłość a było by 2mln a na grach robię średnio x10 Przekazać rym cymowi że tęsknisz? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 133 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Еlciаа napisał: Przekazać rym cymowi że tęsknisz? xd No i powiedz mu że się mylilem ultra daje lepszom grafike niz konsole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach