Prezes z Męcikału 5 Napisano 10 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Cos jej nie widac. Dodam jeszcze, ze w namiocie jak jestem, to mi sie fajnie slucha muzyki, i moge sobie perkusje na padzie treningowym trenowac, bo nikomu nie przeszkadza to. A jak z kims mieszkam, a mnie wieczorem bierze na trening albo w nocy, to niestety... nie da rady. A w namiocie moge. No i tam w lesie swieze powietrze jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Ja jestem babka ale przez b a druga to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Bapka to chyba magdalena salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu co tam babka nudno dzisiaj jak zwykle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Bardzo dawno z nikim nie rozmawialem albo nie pisalem tak, ze mnie wciagnela rozmowa... Ostatnio mnie tylko granie w gry wciaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu A ja se leze w ciepłym barlogu w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu W necie to ja tez nie. Wole se preclowac jedynie bo poważne rzeczy mam w realu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu W wyrze? Ja przy laptopie siedze i pije rumianek z mieta ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu To fajnie... Ja chcialbym zaczac sport uprawiac bardziej. Ale mysle, ze nawet gdybym sobie zrobil piekne cialo, jak u Cristiano Ronaldo, i mial piekne dlugie wlosy, to i tak nie mam szans na dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: W wyrze? Ja przy laptopie siedze i pije rumianek z mieta Jo. Mogę odetchnąć dzis na chwilę. Prawie sie zaɓìlam dzis na chodniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Jak to? a co sie stalo? Slisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu On pewnie trenuje codziennie i ma inne pjerdolce dlatego tak wygląda. Poza tym jest miliarderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Slisko i zero posypania patologia totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu No jest, ale ja tez mam niezla fizyke, bo jestem wysoki, a moj ojciec byl bokserem Silownie/basen/saune tez mam. No i duzo czasu, bo nie mam rodziny, nie musze pracowac albo chodzic do szkoly Wiec moge sobie robic cialo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu to masakra dobrze, ze sie nic nie stalo. u mnie lodu nie ma, za to za miastem pelno blota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Ja bym Ci dala 175 na oko. Najgorzej odziedziczyć chùjowa figure gdzie nie ma z czego rzeźbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Mam 185 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Ale mam dlugie rece i dlugie nogi, wiec gdybym sobie zrobil miesnie, umial szpagat to bylbym niezly zabiijaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu w podstawowce jak nie bylo internetow i kompjuterow to codziennie prawie w pilke gralem, wiec tez mi to cos jednak dalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: Mam 185 xD Haha nie wierzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Ja bym Ci dala 175 na oko. Najgorzej odziedziczyć chùjowa figure gdzie nie ma z czego rzeźbić czyli jak u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu Haha nie wierzę xD x dlaczego nie? mam wzrost po ojcu kick-boxerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, SzorstkaSzlora napisał: Haha nie wierzę xD Ja mam 181 i faktycznie on na wyższego ode mnie nie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: Haha nie wierzę xD x dlaczego nie? mam wzrost po ojcu kick-boxerze xD a schizofrenie po kim masz? bo Justyna chyba normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: czyli jak u ciebie Mam w czym rzeźbić ale jestem leniwa i mam wyebane. A ty idz sie z kału rzeźbić plastusia i się nie wpjerdalaj bo nie jesteś mile widziany. Wiedziałam że jakis patus tu wejdzie i zacznie swoje schizy przelewać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu na zdjeciach to sobie mozecie oceniac xD w realu mnie nie zobaczycie raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 10 godzin temu A ja tez jestem leniwy, ale lubie sie dobrze czuc. A jak potrenuje/posaunuje/pobiegam a potem lodowaty prysznic, to czuje sie fajnie i jak pachnie ode mnie ladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 18 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Flatpak napisał: Ja mam 181 i faktycznie on na wyższego ode mnie nie wygląda No jak widzisz masz wala bo ty wyglądasz a nie jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 56 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;PP napisał: na zdjeciach to sobie mozecie oceniac xD w realu mnie nie zobaczycie raczej I całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach